Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.191
- Поени од реакции
- 9.905
Браво! Фала што ме потсети... Виното се става после пропржувањето на зеленчукот...Јас на печурките кога ги препржувам обавезно му додавам и малку бело вино. Значи ги пропржуваш, се динста фино и додаваш бело вино. После може да си ги комбинираш како сакаш. Дали со кари, дали со павлака, зеленчук, пилешко и сл. Ако сакаш како чорба, може и од оние готовите крем супи да му ставите и имате ручек за прилично брзо време.![]()
Автоматски споено мислење:
Поубаво некогаш отколку никогаш... Ццц врие од "топли браќа" на форумов...@Ron Burgundy zal mi e sto vaka morase da doznaes...
Последно уредено: