O
ob1
Гостин
Изгледа паркчето кај нив у село си го викаат Дуомо.
Изгледа паркчето кај нив у село си го викаат Дуомо.
Беше еднаш на утакмица, во бантер ерата ..... и им го ограбија комбето дур беа на утакмица.Џонтра у Скопје на плоштад не отишол у животов, на Дуомо ќе идел
За општа среќа, радост и весеље некој нека ја раскаже дешавката со украдениот радиоактивен дрес на Марио.
И така причата нема да биде подосадна од средниот ред на Јувентус.
Блам се осети. Шетаме низ Дуомо и пред идење се вративме до комбето да се спремиме за на стадион и таму не чекаат шоферите и ни викаат абе не опљачкаа.Пред да тргнам за Милано, шетнав низ град да видам да си зеам некои тренерчиња за по пат. Наоѓам едни у Рамстор за 590 денари. Топ.
Ми ги украдоа у Милано!
У градот на факинг модата, на еден обичен фиромјанин му беа украдени мртви тренерки од нецели 10 евра.
Pa sto k.. praele šoferite, kaj bile..Тууууууу дно сте убиле у мене. Бреј, оштетен за век и векови. Разорен ко Дамаск.
Блам се осети. Шетаме низ Дуомо и пред идење се вративме до комбето да се спремиме за на стадион и таму не чекаат шоферите и ни викаат абе не опљачкаа.
Влагаме внатре да видиме на кој што му фали, кај мене на седиште имав остаено ранец, а внатре дрес од Интер од Видиќ, тренеркиве од постот, македонско знаме и шал Интер фанс Маседониа.
Плус една педерка односно стековка а внатре 1 2 кутии цигари, боНбони, слушалки и пасош. Сето тоа растурено и остаено така. Сигурно ме виделе на пасошот и си рекле ај греота е не му ги зиаме цигариве и слушалките.
Тивко бламче се осети.
НООООООООООООО би повикал одредени членови, фанови на Милан да кажат што се случи кога последен пат отидоа во Милано да гледаат утакмица?
Тууу, кај отишле цениве! 130 евра беше дрес на Ибра во продавницата на фан клубот лево од Дуомо. Од другите играчи 60-70 максимум! Овој оти ебачки, затоа толку скап130 евра на дрес од ебачките
Најк и адидас се стандард цени од околу 90€ за сите тимови. Испаѓа 130€ со име, беџови...Тууу, кај отишле цениве! 130 евра беше дрес на Ибра во продавницата на фан клубот лево од Дуомо. Од другите играчи 60-70 максимум! Овој оти ебачки, затоа толку скап
Интересен хумор Марли, ај сеа кажи кога отиде без карта да глеаш Милан и гледаше од кров со гулабите хаххахахахахаххахаГо зедовмо со нас Клипче малерот, и умре Астори!
Среќа кога се преигра дербито не дојде па остана жива цела Серија А
И ја мислев и ги остаев парете у стан излегов со 100 евра. И баш тамо у фан шопот на дуомо, додуша имаше и од по 90-100, ама со име со исти дизајн каков што носат фудбалерите на текма со име со све беше 130.Тууу, кај отишле цениве! 130 евра беше дрес на Ибра во продавницата на фан клубот лево од Дуомо. Од другите играчи 60-70 максимум! Овој оти ебачки, затоа толку скап
Среќа па од фан клуб Милан Македонија картете ни беа поблискуИнтересен хумор Марли, ај сеа кажи кога отиде без карта да глеаш Милан и гледаше од кров со гулабите хаххахахахахаххаха
Извини што не ти понудивме у ложа карти :Д хахаххахаСреќа па од фан клуб Милан Македонија картете ни беа поблиску
Ај тогаш барем знам купив фалц карти.
Тој од клипот другар на аеродром ми вика абе тамо повеќето сакаа, да бевмо подоле поскапо ќе беше ама и накај ќушето позади гол.
Ама вака добри ни се местата, погоре малце ама на средина. Го гледам комрадот клипче блам го јаде, собрал другар му копуци ко џонтра свите па мораше најевтините карте да се земат