Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.515
- Поени од реакции
- 26.599
Ќе се изнагледаме интересни дуели 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар историски меч ќе биде Ливерпул - Милан, без разлика каква е состојбата, отсекад сум сакал да играме компетитивно почесто со нив![]()
А М'бапе оди во Реал, за да не ги поминат групите интер. И тука нешто се крчка...Меси отиде во ПСЖ, Роналдо пред потпис со Сити, одма ги сврзаа во ЛШ. Се игра некоја игра бајо мој...
Ubaj bea tie vreminja koga Maradona i Mateus bea kupeni za 5 ili 10m EUR (vo vremeto marki). So Bosman pocna da se rasipe fudbalot a so idenje na oligarsite uste tolku.Во времето кога многу пратев фудбал, пред дваесетина годинисе сеќавам на муабетот со еден другар по трансферите на Фиго од Барселона во Реал и на Зидан од Јувентус во Реал за 60 плус минус милиони евра - рековме: ова ќе биде крајот, никој никогаш нема да ги скрши тие рекорди, ќе останат засекогаш најскапите фудбалери. Овие денес по скоро 200 милиони даваат без око да им трепне! И тоа за играчи ко Мбапе што в година можат да го земат за без пари, и што на европското се усра в штуцни. Сега отворив да видам - има дури 24 поскапо платени играчи (трансфери) од тој трансферот на Зизу за 76 милиони што за нас беше minndblowing, а трансферот на Фиго е на дури 48 место.
Сум остарел!
А, да, и дури 12 од трансферите се над 100 милиони евра, овој на Мбапе ќе биде 13.
И тоа од евра во фунти е, ако гледам добро, заматено е. Значи во евра денес би било околу 204 милиони.@Zlatikevichius
Еве една табела за трансферот на Зидан колку би чинел во денешно време.
Прегледај го приврзокот 304884
Прегледај го приврзокот 304885
Прегледај го приврзокот 304886
![]()
The Transfer Index - TotallyMoney
How much would our favourite footballers be worth if they were bought for today’s prices?www.totallymoney.com
И тоа од евра во фунти е, ако гледам добро, заматено е. Значи во евра денес би било околу 204 милиони.![]()
* Да се корегирам. Нема ни топ 4 да фатите оваа сезона со Мората како главен напаѓач. Не прашувај како знам.Фан на Јунајтед најдел да збори за домашна титула
Бар групите секако ќе ги поминеме... тачно да и одговорот за освојување на скудетото на Јуве е ДА.
Хахах се пресмеав на твитовите за историјата на Шериф и молдавскиот фудбал. Веројатно единствената земја во Европа од која може да се каже дека сме подобри.
Умирам на нишкава, тргнав да ја читам очекувајќи дека е некоја пепелашка бајка, има толку многу пресврти Нолан да позавиди.За секого по нешто, студена војна, мафија, дистописка држава, оружје и дрога, комунизам, secondhand бразилска роба итн итн...
A за физичка убавина им се некоја мешавина на русинки и романкиХахах се пресмеав на твитовите за историјата на Шериф и молдавскиот фудбал. Веројатно единствената земја во Европа од која може да се каже дека сме подобри.
И не знам зошто, али одамна имам мерак да ја посетам Молдавија. Земја за која довчера знаев само дека главен град им е Кишињев и женскиве им се ко Бугарките за две червени.![]()