The Ridiculous Six го ставив за гледање. Расположен сум за гилти плежр вечерва.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Ridiculous Six го ставив за гледање. Расположен сум за гилти плежр вечерва.![]()
smilanovv е Бомбастичен Дрогираш, или Толстој, или не знам по ново како е.Кои се: Rushka, bloodorchid, smilanovv, Asher the Knight, HankChinaski на летербокс?
Не, тоа срцето е "бел бумбар" по номенклатурата на филм и тв, значи дека сум уживала во филмот, нема ептен врска со оценката. Некогаш и на тапа филмови ставам срциња ако ме извозеле убаво и ми предизвикале позитивни емоции.
Може и да не биде разочарување.Од овој филм морам да се разочарам на кино.
Вчера го репризирав, затоа го спомнав. Се сеќавам кога излезе филмов, иако е love-or-hate филм, немаше друг филм за кој толку многу членови се согласуваа.
Mr. NobodyОд кој филм е тоа? Прилично чизи делува. Како Халамрк продукција, или мтв.
Mr.Nobody.Од кој филм е тоа? Прилично чизи делува. Како Халамрк продукција, или мтв.
OK, го видов плакатот.Mr. Nobody
Кога се попаливме сите по филмов ти веројатно расправаше политика/соживот.
Филмот е на многу различно ниво од повеќето останати филмови.OK, го видов плакатот.
Ти да гледаш филм со таков плакат.