UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Ха ха, така е тоа, дај гол два! Божем на лутрија се паѓаат :facepalm:

Што се чудиш како глушец исфрлен од поплава, зарем не беше така?
Никој не кажа дека гол-два на гости се подразбира или е лесно, зборам во случај КОГА веќе се дадени. Сите екипи калкулираа отпосле како ќе одиграат дома и гледавме очоболи.

На гости 1-1 и дома после знаеш дека и со нула дадени голови проаѓаш. A претходно завршило нерешено, не си ни победил. Нема никаква логика.
Или потоа дома дај си 1 гол и знаеш дека дури два треба да примаш за да испаднеш.

Или уште полошо - на гости 1-2 и потоа на домашен терен апсолутен очобол.

Мизерија од правило, уште откако е уведено.

Последно уредено:
Што се чудиш како глушец исфрлен од поплава, зарем не беше така?
Никој не кажа дека гол-два на гости се подразбира или е лесно, зборам во случај КОГА веќе се дадени. Сите екипи калкулираа отпосле како ќе одиграат дома и гледавме очоболи.

На гости 1-1 и дома после знаеш дека и со нула дадени голови проаѓаш. A претходно завршило нерешено, не си ни победил. Нема никаква логика.
Или потоа дома дај си 1 гол и знаеш дека дури два треба да примаш за да испаднеш.

Или уште полошо - на гости 1-2 и потоа на домашен терен апсолутен очобол.

Мизерија од правило, уште откако е уведено.
Јас па сум нашол со Џ'мка да се разјаснувам. Терај магарето, додека Стефи не се појавила и прибери јазикот!
И јас можев да речам дека чмаеш како болва на мокар чур, кога те снема после прогнозите со Чолисимо, ама не ти реков :toe:

Е што е конкретно штетно за оваа одлука, постоел фудбалот и пред неа, ќе постои и после, само нема да има некаква вештачка предност, само оти на некоја претходна утакмица, под сосем други околности се дал гол, па при ист број постигнати голови некој добива предност.
Прати од следната сезона колку утакмици ќе одат во продолженија и на пенали. Шансите за продолженија се зголемија дупло па ако не и повеќе.
Дома тепаш 2-1 гости губиш 1-0 и со тоа се оди во продолженијата. Вакви резултати ќе има премногу.

Прати од следната сезона колку утакмици ќе одат во продолженија и на пенали. Шансите за продолженија се зголемија дупло па ако не и повеќе.
Дома тепаш 2-1 гости губиш 1-0 и со тоа се оди во продолженијата. Вакви резултати ќе има премногу.
Колку први утакмици само ќе завршуваат со бункер игра од страна на гостинот само...
Коа немаш што да бркаш гол во гости брани се 90 минути и чекај контри, па на домашен терен земи реши си ја утакмицата во тие 90 минути. Нема да има поента зашо да се отвара некој тренер и да ризикува со негатива да чека реванш.

Znaci pravilovo go izmislija pred 50 godini (nz kolku tocno god) se so cel da ima povekje golovi, da ne igraat 0:0 ... sega sekoj na sekomu moze da dade gol i e bezpotrebno praviloto..

Ај затворете ја темавс и банирајте ги Донев и овој мртвиов над мене. ПРЕКУ КУРОТ ВЕЌЕ
De be decko, te busheshe Juventus 20 godini, i sea osvoi Seria A i odma so kurot dignat.. Oladi decko malce. :)

De be decko, te busheshe Juventus 20 godini, i sea osvoi Seria A i odma so kurot dignat.. Oladi decko malce. :)
Ради ваквите како тебе и Донев ќе направите неутралци да го мразат Челзи. Многу мразам луѓе што не знаат да уживаат во успеси.

Ради ваквите како тебе и Донев ќе направите неутралци да го мразат Челзи. Многу мразам луѓе што не знаат да уживаат во успеси.
Neka go mrazat, me zabole mene ako neutralci go mrazat Chelsea FC.

Ај затворете ја темавс и банирајте ги Донев и овој мртвиов над мене. ПРЕКУ КУРОТ ВЕЌЕ
По првите 2-3 дена радост имам еден пост десет дена после освојување и еден четири недели после освојување. Ептен јако замарање.

По првите 2-3 дена радост имам еден пост десет дена после освојување и еден четири недели после освојување. Ептен јако замарање.

Постирај бе уште 10 слики ако треба. Да се знае кој е ШАМПИОН НА ЕВРОПА. За тоа е и темата. ЛШ 2020/2021

:kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom