^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.755
- Поени од реакции
- 8.013
УЕФА ги исфрли Реал Мадрид, Барселона и Јувентус од најавната шпица за ЛШ
За Милан немаат у боја снимки, црно-бели им сеИ Милан
За Милан немаат у боја снимки, црно-бели им се
Голот на Сколс го ставил бе
Треба тоа нешто да ми значи? Од тогаш до сега Барса сто пати го има уништено Јунајтед, меѓу нив и две финалиња во ЛШ.
Очигледно ти набил толкави комплекси Иниеста што психијатри не ги лечат. Додека е светот и векот има да си го паметиш тој 6 мај 2009.
Собери ги убаво играчките во корпата, напиј се млекце, цункај ја мамичка и легни си. Пошто ова можеш на сон само да го видиш..Ух што сакам сега Челси како Европски Шампион да се падне со Барселона, да ве столчиме за век и веков. Тоа свињата Лукаку да ве силува напред у напад. Еве, најверојатно и стигна кармата, ова лето, за тие педерски 1-1 на Стемфорд Бриџ. И тоа најголемиот играч си отиде... Тооо бе срценце мое... Се надевам и ти ќе го памтиш летово за век и веков. Има блам да јадеш во ЛШ бетер од оние 8-2 од Баерн Минхен коа ве дупеше цел свет. Ела ваму сеа во нокаут рунда во ЛШ на Стемфорд Бриџ без Меси и Иниеста и Чави да ти каже чичо 2-3 збора.
Ајде, ајде, исплачи се, па се гледаме во септембар во ЛШ. Ако не Челси, друг ќе ве погреба. Толку сте цигански клуб што и МЕССИ ве напушти.Собери ги убаво играчките во корпата, напиј се млекце, цункај ја мамичка и легни си. Пошто ова можеш на сон само да го видиш..
Виљареал не можеа да го тепаат во 120 минути, Барса ќе ја тепале.Ајде, ајде, исплачи се, па се гледаме во септембар во ЛШ. Ако не Челси, друг ќе ве погреба. Толку сте цигански клуб што и МЕССИ ве напушти.
Виљареал не можеа да го тепаат во 120 минути, Барса ќе ја тепале.
Да те потсетам, Челшит е единствениот европски шампион што наредна сезона испаднал во групи, така да...
ОООоооо, сиротко, не чувствувал никаква возбуда и замарање... Ооо, дојди мама да те баци.Бев доста хајпнат за оваа сезона, можеби најмногу во последните 4-5 сезони. Сега тотално се издиша тој хајп како балон. На клубот ќе му требаат барем неколку сезони да се извлече од дупката во која е пропаднат. Но исто и лигата. Ова ќе биде една од најслабите сезони во Ла Лига воопшто, што дури не осеќам никаква возбуда или замарање за тоа кој ќе биде шампион.
Знам дека се непознати зборови за тебе ама постојат... Ти знам дека не можеш да ги осетиш пошто однапред знаеш дека наредни 20 години нема да помирисате ПЛ.ОООоооо, сиротко, не чувствувал никаква возбуда и замарање... Ооо, дојди мама да те баци.
хахахаха, осеќаш возбуда или не? Или се дупна хајпот како балон? лапај муда. Се гледаме во ЛШ. До тогаш билдај го хајпот, се дур не ти се пукне ко балон на денот кога ќе бидете посрамени. Циган каталонски.Знам дека се непознати зборови за тебе ама постојат... Ти знам дека не можеш да ги осетиш пошто однапред знаеш дека наредни 20 години нема да помирисате ПЛ.
Со задоволство се гледаме. Во секое време... Колку ми е убаво кога гледам на колку навивачи на малото маалско клубче сме им оставиле вечни трауми...хахахаха, осеќаш возбуда или не? Или се дупна хајпот како балон? лапај муда. Се гледаме во ЛШ. До тогаш билдај го хајпот, се дур не ти се пукне ко балон на денот кога ќе бидете посрамени. Циган каталонски.
Ајде оди плачи по тоа кепецот од метро и жилет и не ме замарај. Маалско клубче? ЕВРОПСКИ ШАМПИОН мали.Со задоволство се гледаме. Во секое време... Колку ми е убаво кога гледам на колку навивачи на малото маалско клубче сме им оставиле вечни трауми...
06.05.2009Ајде оди плачи по тоа кепецот од метро и жилет и не ме замарај. Маалско клубче? ЕВРОПСКИ ШАМПИОН мали.
Тоа е. Немаш шо друго да кажеш и се враќаш 12 години уназад. Ајде шетај циганче. И тонете заедно со клубот.06.05.2009