- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.705
- Поени од реакции
- 36.545
Премногу се покачени цените на книгите.
Сега видов ново реиздание на За кого бијат камбаните, 550 денари....Премногу се покачени цените на книгите.
Барем да имаат квалитет... ја отвараш книгата, читаш и потоа за на полица ќе може само ако ја ставиш помеѓу 2 масивни книги со тврди корици,Премногу се покачени цените на книгите.
Новата на Џордан Питерсон обавезна, а и старата ако ја немате пројдено.Летен фестивал на книгата – лето со мирис на книги
Од 21 јуни, па сè до 21 август, ви најавуваме големи попусти, наградни игри, настани и ексклузивни нови изданија од домашната и светската книжевна сцена, наслови како „Надвор од редот“ од Џордан Питерсон, „Пчеларот од Алепо“ од Кристи Лефтери, „Половината што ми недостига“ од Брит Бенет...issuu.com
Каде, како, кога?Спремајте си пари за Ѕвезди на Светска Книжевност во тврд повез. И други фини попусти.
Во Три од вчера се на акција, Дамблдор го стави каталогот горе, ама не знам зошто не се ставени на самиот каталог.Каде, како, кога?
Кажувам зошто јас лично така правам, што не значи дека секој таа логика ја претпочита. Пишав со првична помисла дека гледам и други луѓе кои поактивно купуваат повеќе наслови и не застануваат на мала цифра. Кај мене одамна е надмината границата на "земи тоа што планираш да го прочиташ" . Не ми текна да штракнам некоја слика и да ја ставам тука за да можат да се видат и тие наслови што ги нема на каталогот, ќе оставиме на гледачите сами да го сторат тоа.Брат, ја имам "Небесни тела" и никогаш нема да ја прочитам. Дај сеа и ти со ова "најдебелите". Земи тоа што планираш да го прочиташ.
"Што кажува секое тело" ќе си земам и некоја комбинација од класици. Но не знам што имаат од класици на попуст. Quo vadis, пример!? Бил некој да види?
Ги видов попустиве на фејсбук и си мислам кога ли дојде време да пазарам книга во Стокомак заедно со големиот пакет плазма, бричаш за во кујна, color catcher за алишта и секако мојот омилен Стокомак производ - гумени бомбони со гратис канцер. ЖивотиштеСтокомак
Свила од Барико за 169 ден.
Чернобилска молитва 199 ден.