- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.028
Од дијаспората(Америка или Австралија)се дечките така да очекувано е ваква песна. Не треба да им се зема за зло.Шлаг на тортата наречена Кринџ.
Прегледај го приврзокот 297781
Од дијаспората(Америка или Австралија)се дечките така да очекувано е ваква песна. Не треба да им се зема за зло.Шлаг на тортата наречена Кринџ.
Прегледај го приврзокот 297781
Kano ти ли си?Од дијаспората(Америка или Австралија)се дечките така да очекувано е ваква песна. Не треба да им се зема за зло.
Кано ми рече ќе ме земе таму само да си извадам крштениче од трудоKano ти ли си?
Јас. Петок заминувам, понеделник се враќам.Здраво, да прашам дали некој планира да оди во Букурешт и да се враќа за првата утакмица со кола, комбе или слично ?
И во Вечер ќе има нешто на 10 јуни.
Не, не, не... мене ме интересира како па вие сте запнале да кажувате која била добра која била лоша песна, анализи, плагијати, преработки, потекла, мелодии...А бре што толку сте запнале
Авионов пред 3 години ги возел актуелните светски вице-шампиони, а сега и следните европски вице-шампиони.Aeeee haos, North Macedonia pishale na avtobusot ...........a uste beter pa i Croatia pishale na avionot!!!
Cccc, sto e sledno, Bulgaria ke pisuva na avtomobilot?
cccc ej...mislat nie glupi sme tuka ke ne lazat a
Прегледај го приврзокот 297836