Уште прославуваат со трофејот.Каде се Хаверц, Зијек и Вернер?![]()
На заебанција го пишав постот, да подгреам атмосфера малце..Уште прославуваат со трофејот.
Сите тројца имаа битен удел сезонава во ЛШ, глупи се обидиве.
И мене. Затоа што нема никаков простор за дебатирање. Шампиони на Европа, се друго паѓа во вода.На заебанција го пишав постот, да подгреам атмосфера малце..Иначе не ми се дебатира на таа тема воопшто.
Озбилно мислиш дека Вернер и Хаверц би требало да се најдат на било каква листа за најдобри?И мене. Затоа што нема никаков простор за дебатирање. Шампиони на Европа, се друго паѓа во вода.
Не, не пишував за тоа.Озбилно мислиш дека Вернер и Хаверц би требало да се најдат на било каква листа за најдобри?
Оти па да не? Доста е што се играчи на Челзи, кому му е гајле што едниот ни трибината не може да ја погодиОзбилно мислиш дека Вернер и Хаверц би требало да се најдат на било каква листа за најдобри?
Оти па да не? Доста е што се играчи на Челзи, кому му е гајле што едниот ни трибината не може да ја погоди![]()
Искрено, по малку сељачки потег за мене... Океј е да има тролање и боцкање, ривалство е, ама да не знае некој ќе помисли дека Јунајтед имал сезона од соништата а Сити не освоил ништо... Барем ЛЕ да освоеја, европски трофеј, па да се курчеше Евра... Ја да сум Лијам би го матирал со два збора за ова без око да ми трепне...
LEGENDA!