UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Еве, ЛШ ги одбрале најдобрите играчи за годината, така да направете си тим на сезоната со овие :D

1622551006849.png

Андрес Кристенсен стана прв играч што освоил:

Младинска ЛШ, Лига Европа, Лига на Шампиони.

Претпоследен ред, втор од десно:
1622551220651.png

ЛЕ:
1622551262458.png

ЛШ:

1622551308187.png

Женска ЛШ: Loading....

Мејсон Маунт има 2/3 освоено, нема освоено ЛЕ, беше на позајмица кога Челзи освои ЛЕ.

Уште прославуваат со трофејот.
Сите тројца имаа битен удел сезонава во ЛШ, глупи се обидиве.
На заебанција го пишав постот, да подгреам атмосфера малце.. :D Иначе не ми се дебатира на таа тема воопшто.

На заебанција го пишав постот, да подгреам атмосфера малце.. :D Иначе не ми се дебатира на таа тема воопшто.
И мене. Затоа што нема никаков простор за дебатирање. Шампиони на Европа, се друго паѓа во вода.

И мене. Затоа што нема никаков простор за дебатирање. Шампиони на Европа, се друго паѓа во вода.
Озбилно мислиш дека Вернер и Хаверц би требало да се најдат на било каква листа за најдобри?

Озбилно мислиш дека Вернер и Хаверц би требало да се најдат на било каква листа за најдобри?
Оти па да не? Доста е што се играчи на Челзи, кому му е гајле што едниот ни трибината не може да ја погоди :kafence:

Искрено, по малку сељачки потег за мене... Океј е да има тролање и боцкање, ривалство е, ама да не знае некој ќе помисли дека Јунајтед имал сезона од соништата а Сити не освоил ништо... Барем ЛЕ да освоеја, европски трофеј, па да се курчеше Евра... Ја да сум Лијам би го матирал со два збора за ова без око да ми трепне...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom