Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо знам Канаваро само мене ми е преценет играч со одлично издание на светско првенство? Не дека е Кнежевич ниво на играч туку едноставно не е во иста лига со Турам на пример.

Шо се однесува на ебачиштата од некоја стр поназад. Сега учат за тренери Бобо, Матри, АДП и скоро секој ден ставаат стори на инста чешит се :icon_lol:

Тотално заслужено за Лукаку. Бастиони/Кјаер требаше за дефанзивец па и Де Лигт имаше подобра сезона од Ромеро, веројатно поради тоа што игра во Аталанта…. Нз

Барела исто искина…

Последно уредено:
Какви црни бастиони бе, БАСТОНИ Е, БАССССССТТТТТООНИ! Или нагалено Гери. :D

Чудо Басти не го викате. Фан клубот ви познат по користење геј демунитиви како надимаци за фудбалерите, уште од времето на Камби, Снајди и тн. :icon_lol:

Чудо Басти не го викате. Фан клубот ви познат по користење геј демунитиви како надимаци за фудбалерите, уште од времето на Камби, Снајди и тн. :icon_lol:
Polsoi se fanovite na pool u toj pogled so nadimacite..

Не го поистоветувај цел фан клуб со едно гомно од човек што така ги викаше фудбалерите, а и се уште ги вика. :D

Објавена е снимката од ВАР собата на мечот Интер-Јуве кога Пјаниќ го фаулираше Рафиња. За чудо, некако се избришал звукот баш тој момент. Како и да е, најмиле експерти за читање од усни и вечер ќе објават што точно се разговарало..

Какви црни бастиони бе, БАСТОНИ Е, БАССССССТТТТТООНИ! Или нагалено Гери. :D
:pos: :icon_lol:
Ауто корект ме дупи море лапнат од тел пишам, ебате.

Објавена е снимката од ВАР собата на мечот Интер-Јуве кога Пјаниќ го фаулираше Рафиња. За чудо, некако се избришал звукот баш тој момент. Како и да е, најмиле експерти за читање од усни и вечер ќе објават што точно се разговарало..

Ама што е сеа ова истражување? Не може така, едноставно немало доволен контакт во овој обид за убиство и тоа е...

Стојам на ставот дека треба да си го смени презимето.
Бастиони, бастион на одбраната на шампионот Интер. Некаде, далеку од овој форум, Калински трепери од гордост ради реченицава.

I'll see myself out.... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom