- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.270
- Поени од реакции
- 8.386
Нинотчка ака @Corvus дрска и безобразна 
пак фала за лепотанот @grande-juve ака Алегри, топ филм препорака

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа ќе треба да се откажеш пошо не можам ни јас да најдам блуреј или некаков WEB-DL од Festen.@Anon дај од тој твојот хххххххх сајт што е. Таму ако го нема чао, се откажувам.
Секако
Мене ми се бендиса и саундтракот, на крај излезе океј филмче за тепање на време и малку носталгија за цртаниот. И јас кога го видов Марк Стронг како асистент одма ме потсети на Прада ама мислам таму дека е Тучи, јбг исти ми се двата.Go gledav Cruella. Samo radi Emma Stone.
Ocekuvav da e los no i izleze los.
Basically, the devil wears prada meets harley queen zacineto so heist poso toa e trendy. Imas film so zombinna? Super, znaes sto bi go napravil bolje? HEIST. Put heist in everything! Pa taka i vo ovoj origin koj treba da ja humanizira Cruella DeVille. Izgleda ima nekoja nova faca u holivud sto odobruva skripti i site koi mu se dosadni dodava heist moment za dinamicnost. Heist baby!
Dijalogot da bese malku podobar ke go ocenev filmot kako prosecen. Vaka ima 2 od 5 i toa samo oti imase kakov takov entertainment factor.
За Фестен, еве Корвус ми прати торент, го симнав и како и милион пати претходно истиот двд рип квалитет.![]()
Од Festen нема да најдете подобра снимка од таа, затоа што не ни постои.Изгледа ќе треба да се откажеш пошо не можам ни јас да најдам блуреј или некаков WEB-DL од Festen.
Има 7.5гб ама DVD-R![]()
Да не правиш сега маратон и со Лубич?Нинотчка ака @Corvus дрска и безобразна
Ќе запостои.Од Festen нема да најдете подобра снимка од таа, затоа што не ни постои.
Не знам дали тоа е полошо или она у Зак Снајдер филмот со зомбиња кога сите куршуми на сите протагонисти цело време погаѓаат мета. Трејдот е куршум за зомби, цел филм.Многу тапа филм овој Wrath of Man, куршум не го бие Стетам.![]()
Тешки времиња нема простор за трошење куршуми.Не знам дали тоа е полошо или она у Зак Снајдер филмот со зомбиња кога сите куршуми на сите протагонисти цело време погаѓаат мета. Трејдот е куршум за зомби, цел филм.