Nov model Vivax REII
Fantasticna cena
Odlicni performansi
Fantasticna cena
Odlicni performansi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигорно ќе загрее 120м за 21000 по сезона со инвертер или топлинска пумпа и незнам кој дилетант ги правел овие пресметки се неписмено и сакато станаа експерти
Цена годишно Опрема, одржување и амортизација Вкупно годишно Цена за грење на 120м куќа си добра изолација и со систем на цевки за парно Централно греење (БЕГ) 35000 0 35000Не достапно Греење со Природен гас 17000 22000 39000Опасно Греење со ТНГ 50000 17000 67000Скапо Греење со Топлинска пумпа 21000 17000 38000ОК опција ама преголема инвестиција втора опција беше Греење со Инвертер клима 21000 21000 42000Лош квалитет и преголема инвестиција трета опција Греење со Нафта 70000 3000 73000Скапо Греење со Пелети со централен котел 35000 7000 42000ОК се одлучивме за ова Греење со Печка на пелети 35000 5000 40000Лош квалитет Греење со Панелни греалки 63000 2000 65000Скапо Греење со Акумулациона печка 45000 3000 48000Лош квалитет Греење со Дрва со централен котел 30000 3000 33000Лош квалитет Греење со Јаглен 33000 3000 36000Лош квалитет Греење со Печка на дрва 32000 4000 36000Лош квалитет
Ne mislev vo odnos na TA tuku komfor od klima do klima. Prosečno preminot od on-off na inverter će ti zaštedi energija ne poveće od 30 procenti.... no dobivaš vo komfor ako odbereš vistinski inverter koj ne ni mora da e japonski kako što nekoi tuka od petni žili sakaat da ne uverat.Злате ај те молам образложи го овој дел?
...оти јас сфатив дека велиш пријатност и комфор на клима во однос на ТА печка?!
Автоматски споено мислење:
Во право е @tzlatko , само што оперирате исклучиво со бројки! Греењето и удобноста дома во пракса е нешто повеќе од бројка...
Незнам точноSad sam gledao imaju dosta modela , o kojem je modelu riječ tačno..
Тоа е единствена пресметка на темата...се друго е млатење празна слама...а со оглед дека разликите се многу мали. За 1000-2000 ден годишно не е битно и вреди да се толку дискутира освен ако немаш личен интерес.ТВ
Сигорно ќе загрее 120м за 21000 по сезона со инвертер или топлинска пумпа и незнам кој дилетант ги правел овие пресметки се неписмено и сакато станаа експерти
Hey there Madonna fan, it was never my intention to hurt your feelings.Не можеш да ја споредиш Мадона со Тина Тарнер или Витни Хјустон, или Селин Дион - се се тоа друга лига пејачки во споредба со нејзината... вокална просечност. Ама Мадона е entertainer бр.1 во светот на музиката (или барем беше). Не за џабе во 80-тите и раните 90-ти ја викаа „кралица на попот“. Како немала познати квалитетни песни? Frozen, Vogue, Like a Virgin, Like a Prayer, Material Girl, Papa Don't Preach, La Isla Bonita, Don't Cry For Me Argentina, Ray of Light, American Pie, Hung Up, Die Another Day... И тоа ова се само тие на кои ми текна од прва, без да пребарувам! А ги има уште мнооооогу!
Па и ги знае сите песни и го забавува.Како можеш да помислиш ова кога за пејачката Злате јасно напиша „вокална просечност“?
Какви се тие луѓе што се фанови на просечен уметник/музичар/спортист или било што друго?
Не зборам за апликацијата за телефон, неам такво нешто.Како нов ова е веке вака 6-7месеци?
Ваков е можда и повеќе од 6 месеци. Веројатно кај некој тестирале бета верзија, јас не памтам да имам нешто селектирано ама и јас го имам овој дизајн подолг период. Ствар на навика е, ама од аспект на функционалност претходниот беше каде-каде подобар.Не зборам за апликацијата за телефон, неам такво нешто.
За веб-сајтот коментирам и ваков каков што е моментално е од пред некој ден.
Секој ден отварам имдб, шанса нема да е 6-7 месеци.
Да, ама имаше опција за да го користиме стариот изглед, сега веќе ја нема.Ваков е можда и повеќе од 6 месеци. Веројатно кај некој тестирале бета верзија, јас не памтам да имам нешто селектирано ама и јас го имам овој дизајн подолг период. Ствар на навика е, ама од аспект на функционалност претходниот беше каде-каде подобар.
Vivax menuva firmi kako cigan konji, beše prefarban GREE, pa MIDEA, a ova eden gospod znae što e. Koj prepoznava što e neka kaže.VIVAX REII inverter 3.5kw
Odlicna cena
![]()
VIVAX ACP-12CH35REII R32 по супер цена од 20.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
Midea eVivax menuva firmi kako cigan konji, beše prefarban GREE, pa MIDEA, a ova eden gospod znae što e. Koj prepoznava što e neka kaže.
Odlična cena, no za taa cena verojatno se dobiva samo glavobolki i nerviranje, ne trčajte po naeftinoto, čisto moj sovet, obično eftinoto na kraj ispađa poskapo.