Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
We need to talk about dzimce though wotMojata 2ka ja potkrepivme so dzimej vo temata kade filmot bese na tapet. Tolku solidno si zavrsivme rabota dvajcata sto lugjeto smenija tim i ne poddrzaa so istata ocena. Filmot e navreda za zborceto.
Inace fight me za bilo koj
1. Interstellar
2. La la land
3. The handmaiden
4. Her
5. Love
6. Under the skin
7. Blade runner
8. Mad max
9. Tree of life
10. Melancholia
Првиот е добар, после ме разочараа.IMO, потценет во јавниот наратив.
Автоматски споено мислење:
?
Oва е добар филм?
Ја скокнав автоматски цела серија филмови.
Ќе го гледам обавезно, али ваљда прво треба и другите.
Mene dawn od the planet of the apes mi bese perverzii. Go dodadov prvicno ama ne vleze u potesen krug. Simni go 40 50 giga ako imas moznost, drugite od serijalot moze so 5 6 giga da pominat. Vredi da se izgledat.IMO, потценет во јавниот наратив.
Автоматски споено мислење:
?
Oва е добар филм?
Ја скокнав автоматски цела серија филмови.
Ќе го гледам обавезно, али ваљда прво треба и другите.
We need to talk about dzimce though wot
Оценката за Лала му ја видов пред некој ден, ти ја имаш видено?
Во топ 10 филмови Мртвите билборди и Волкот од Вол Стрит? Вакви работи не би ме чуделе да ги прочитав од Рон, ама од Џонче и Ск?![]()
4. El Cuerpo
Волкот за овие 2 е Кум. Поготово за Ревенант.7. The Revenant

Е сеа, познавајќи го форумов, на поново гласање ништо чудно да изберат филм како Grand Budapest Hotel ко најбоље у декадата.![]()

Е сеа, познавајќи го форумов, на поново гласање ништо чудно да изберат филм како Grand Budapest Hotel ко најбоље у декадата.![]()
na wot ne mu se dopadna budapest, a i opsto Anderson
њоте, кај со Гаспар Ное, жити режисерот...![]()
Обичен филм. Ништо посебно што се однесува на приказната. Досаден.Back off, Џонтра.
Не е најдобар секако, не ми текнува на што место го гласавме. Кај мене е во топ 10 можеби, објасни од каде хејтов за филмов, што толку не го бива.![]()

Ако со тоа сакаш да посочиш дека Кум е катастрофица, ок.Волкот за овие 2 е Кум. Поготово за Ревенант.![]()
Иреверсибл не ме бендиса ич, Love ко што пиша Злате: Дедо Ное нека го погледне Краток филм за љубовта на Кјешловски, да види како се снима филм за љубовта.Gimmicky e i nisto poveke
Jasno deka ne go biva
Dzontra urami me na zid, ne se ma4i
Gaspar e bog. Enter the void e nesto nedostizno. Vakvi experiences praese lynch, jodorowsky itn
Обичен филм. Ништо посебно што се однесува на приказната. Досаден.
Ок, за камерата и кадрите му признавам. Другото ништо.
Плус се шлепа на Оскарот на Леонардо.![]()

Ова за Волкот е ко кец на десетка.Обичен филм. Ништо посебно што се однесува на приказната. Досаден.
Ок, за камерата и кадрите му признавам. Другото ништо.
Плус се шлепа на Оскарот на Леонардо.![]()
Аааааааааа брејОк, се прифаќа и ова ај, само што не те цитирав за Ревенант.![]()