Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.784
- Поени од реакции
- 90.585
Абе ја сум заборавил, или не сум ни видел дека Инсепшн сме го избрале за најдобар филм на деценијата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што му фали на Inception, па што ти е смешно?Абе ја сум заборавил, или не сум ни видел дека Инсепшн сме го избрале за најдобар филм на деценијата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Не е боље од InterstellarШто му фали на Inception, па што ти е смешно?
Не сум гласала тогаш, ама филмот си е супер![]()

Според тебе кој е најдобар филм 2010-2020?Тоа не знам - дали е полош од Интерстелар. Ваљда е.
Прегреал. Може да заклучиме дека јапонски софткор порн е истоштувачка ствар.Што се дешава со лепотанов @Vlatko_Gjorce исчезна?
Мене пак најсмешно ми е тоа што La La Land и Three Billboards Outside Ebbing се пред Blade Runner 2049 на листата.![]()
Околу Инсепшн и Интерстелар муабетот, можам да набројам пет филма кои ми се подобри од нив. Еве: Три Билбоардс, Фјури Роуд, Вич, Хередитари и било кој филм на Тарантино.Според тебе кој е најдобар филм 2010-2020?
Дали у ова било кој спаѓа и Once Upon a Time in Hollywood?и било кој филм на Тарантино.
На посебен начин добар филм. Јасно ми е дека на некој нема да му се допадне.Дали у ова било кој спаѓа и Once Upon a Time in Hollywood?![]()
нe e... Може да заклучиме дека јапонски софткор порн е истоштувачка ствар.
Дали у ова било кој спаѓа и Once Upon a Time in Hollywood?![]()
И јас му имам дадено 4/5 на Once Upon, прашањето повеќе ми беше насочено кон тоа дали смета дека филмов е подобар од Интерстелар. Субјективно е се точно, ама не можам да си замислам да го видам Once Upon пред Интерстелар на некоја листа. Јас би рекол дека Тарантино има едно 5 филмови подобри од овој.Once upon in hollywood mi e eden od 15-20te filmovi sto sum gi ocenil so 10ka dekadava. Sekako deka vredi da e na vakvi listi. Megutoa, da, film na dekadata e Interstellar. Posle idat la la land i site spomnati.
Ama three bilboards da se spomnuva vo vakov kontekst e za visoka paricna kazna. Eve beric duzi 1200 evra na kajgana forumot.
Once upon in hollywood mi e eden od 15-20te filmovi sto sum gi ocenil so 10ka dekadava. Sekako deka vredi da e na vakvi listi. Megutoa, da, film na dekadata e Interstellar. Posle idat la la land i site spomnati.
Ama three bilboards da se spomnuva vo vakov kontekst e za visoka paricna kazna. Eve beric duzi 1200 evra na kajgana forumot.
Јас би додала неколку на списокот, можеби и редоследот би го сменила
На пример: Троја, Kingdom of Heaven, (овие два дека обожавам историски), Lord of the Rings (сите делови)...