Back off, Џонтра.Е сеа, познавајќи го форумов, на поново гласање ништо чудно да изберат филм како Grand Budapest Hotel ко најбоље у декадата.![]()
Е сеа, познавајќи го форумов, на поново гласање ништо чудно да изберат филм како Grand Budapest Hotel ко најбоље у декадата.![]()
Gimmicky e i nisto povekena wot ne mu se dopadna budapest, a i opsto Anderson
Gaspar e bog. Enter the void e nesto nedostizno. Vakvi experiences praese lynch, jodorowsky itnњоте, кај со Гаспар Ное, жити режисерот...![]()
Обичен филм. Ништо посебно што се однесува на приказната. Досаден.Back off, Џонтра.
Не е најдобар секако, не ми текнува на што место го гласавме. Кај мене е во топ 10 можеби, објасни од каде хејтов за филмов, што толку не го бива.![]()
Ако со тоа сакаш да посочиш дека Кум е катастрофица, ок.Волкот за овие 2 е Кум. Поготово за Ревенант.![]()
Иреверсибл не ме бендиса ич, Love ко што пиша Злате: Дедо Ное нека го погледне Краток филм за љубовта на Кјешловски, да види како се снима филм за љубовта.Gimmicky e i nisto poveke
Jasno deka ne go biva
Dzontra urami me na zid, ne se ma4i
Gaspar e bog. Enter the void e nesto nedostizno. Vakvi experiences praese lynch, jodorowsky itn
Ок, се прифаќа и ова ај, само што не те цитирав за Ревенант.Обичен филм. Ништо посебно што се однесува на приказната. Досаден.
Ок, за камерата и кадрите му признавам. Другото ништо.
Плус се шлепа на Оскарот на Леонардо.![]()
Ова за Волкот е ко кец на десетка.Обичен филм. Ништо посебно што се однесува на приказната. Досаден.
Ок, за камерата и кадрите му признавам. Другото ништо.
Плус се шлепа на Оскарот на Леонардо.![]()
Аааааааааа брејОк, се прифаќа и ова ај, само што не те цитирав за Ревенант.![]()
2019Топ 10 од 2010 до 2020?
Mrtviot psiho stalker film na kieshlovski za ljubovta go sporeduvas so film koj najavtenticno ekranizira ljubov i eden od najcestite problemi na mladite... SmeshkiИреверсибл не ме бендиса ич, Love ко што пиша Злате: Дедо Ное нека го погледне Краток филм за љубовта на Кјешловски, да види како се снима филм за љубовта.
Enter the Void го немам гледано ради одбивност кон стариот, али очекувам да не ме бендиса, а ако тоа се деси ќе го избришам Дедо Ное од листата на worth your time режисери.