Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Claudio Lotito pokraj Lazio,od naredna sezona so vtor tim vo Seria A - Salernitana koi deneska oficijalno izborija promocija. Iako na hartija ne e dozvoleno,verojatno ke napraat nekoja dubara,ke go prodade klubot na nekoj prv bratuced i zavrsena rabota.

И што ако побарал? Повеќето клубови го направија истото во пандемијава.

А тоа со бонусите е чиста дезинформација. Повеќе од заслужени им се бонусите и Марота изјави дека тие ќе се исплатат 100% на секој играч.

И што ако побарал? Повеќето клубови го направија истото во пандемијава.

А тоа со бонусите е чиста дезинформација. Повеќе од заслужени им се бонусите и Марота изјави дека тие ќе се исплатат 100% на секој играч.
Побарале, ама вашите нешто незадоволни... очигледно и кај вас гори нешто, се шпекулира демек можно е да си заминат Конте и неколку фудбалери поради ова.

Побарале, ама вашите нешто незадоволни... очигледно и кај вас гори нешто, се шпекулира демек можно е да си заминат Конте и неколку фудбалери поради ова.
Не знам зошто те изненадува тоа што гори, демек у јуве не гори па што се сеуште членови на суперлига? И лани летото гореше за конте па си седнаа на маса си се договорија и си освоија скудето за прв пат после 11 години.

Дај боже да гори па догодина и групи у лш да поминеме :D

Што си чуден, нели се сеќаваш дека Рома и Јуве веќе го направила тоа кратењето на платите, незнам што форсаш :toe:

Што си чуден, нели се сеќаваш дека Рома и Јуве веќе го направила тоа кратењето на платите, незнам што форсаш :toe:
Не му пренеле розевите весници преведени од дојки.мк и дриблинг.ком.мк

Прво со бонуси, сеа план Б со плати... :pos:
Зашто не постираш за тоа дека јувентус ако не се откаже од супер лига нема да игра во Серија А догодина? Тоа нешто не ти е смешно...

Зашто не постираш за тоа дека јувентус ако не се откаже од супер лига нема да игра во Серија А догодина? Тоа нешто не ти е смешно...
Тоа него пишува у Туто спорт, пишува за Интер.

Мн нормално, се ти стои што си пишал... дежурен заебантор беше у темата Серија А, онака лабаво сеир си тераше и тролаше, до душа без да форсира нешто или да отече со нешто како Горилазо и Тролејбусо,али не апстинираше ..

Сега ќе се прави како миланистите, ги немаше еден век во Серија А до лани, па кога пркнаа малку и се качија во горниот дел на табелата како кокичиња во февруари почнаа да се појавуваат со постови во темата :P

Седи си ти, трпи сеир, ама повеќе поштуван ќе бидеш, Ширеа ќе пиши пост вајда доколку Донарума го земете како слободен агент :D

Од уста не ме извади... :nesumjas:

Само една желба од мене - нека освои толку трофеи со Милан колку шо има букви во името и презимето :D
По реална желба ќе ти беше да ја опнеш адријана лима :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom