^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Ањели, ти ли си?Mislam deka super izigravme i nemavme srekja.
Veruvam vo proektot na Pirlo se gleda deka timot ima duh i karakter. Odlicno izgledame na terenot.. edvaj cekam da ja gledam slednata utakmica so Sasuolo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ањели, ти ли си?Mislam deka super izigravme i nemavme srekja.
Veruvam vo proektot na Pirlo se gleda deka timot ima duh i karakter. Odlicno izgledame na terenot.. edvaj cekam da ja gledam slednata utakmica so Sasuolo
Голем к *ур, кој и да дојде сега никој не не спасува. После сезонава ремонт.
Не се сложвам.... и на три кола пред крај сметам дека ако дојде, на пример, Алегри, ќе ги победи трите до крај. Свежа енергија, нова мотивација, противникот не ќе е спремен против нас бидејќи не ќе ја знае од одма тактиката на Алегри и слично. Затоа многу често, посебно во Англија, чим се смени тренер, одма тимот почнува да игра како препороден Огромна улога игра еден тренер.Голем к *ур, кој и да дојде сега никој не не спасува. После сезонава ремонт.
Ќе апсинирам од темава месец или месец и пол, додека не почне летниот трансфер период, евентуално ако склучат договор со некој играч предвреме па да пишам...
Кажи му, да му ебам тоа чаирчанецот. Се навикна на титули, лабаво си го ладеше 9 години во Серија А темата, кажуваше што и како треба, им праваше анализи на Интер и Милан каде им се грешките, секогаш надополнето со некоја иронична фраза откако претходно Јувентус се истурил на некои сиротиње 3-0, 4-0 ,5-0 и ја зголемил предноста на 10 бодови пред најблискиот конкурент... РомаШто си пичка бе, една слаба сезона и одма ќе апстинираш, биди до крај и кога е најтешко![]()
А ви рековме да го трампаме Шикиреа кај нас у фан клуб за Џони.Кажи му, да му ебам тоа чаирчанецот. Се навикна на титули, лабаво си го ладеше 9 години во Серија А темата, кажуваше што и како треба, им праваше анализи на Интер и Милан каде им се грешките, секогаш надополнето со некоја иронична фраза откако претходно Јувентус се истурил на некои сиротиње 3-0, 4-0 ,5-0 и ја зголемил предноста на 10 бодови пред најблискиот конкурент... Рома
Сега сам ме остава, во секој пост сум споменат, он бега како некоја пичка.
Доста море, Џони инкерот го знам од 3 години досега. Брат му и Тетко му до лани го подарваја за вдомување ние тука ќе го прибираме Абе мрШ.А ви рековме да го трампаме Шикиреа кај нас у фан клуб за Џони.![]()
Ќе ни го пушат курот
Мн нормално, се ти стои што си пишал... дежурен заебантор беше у темата Серија А, онака лабаво сеир си тераше и тролаше, до душа без да форсира нешто или да отече со нешто како Горилазо и Тролејбусо,али не апстинираше ..Кажи му, да му ебам тоа чаирчанецот. Се навикна на титули, лабаво си го ладеше 9 години во Серија А темата, кажуваше што и како треба, им праваше анализи на Интер и Милан каде им се грешките, секогаш надополнето со некоја иронична фраза откако претходно Јувентус се истурил на некои сиротиње 3-0, 4-0 ,5-0 и ја зголемил предноста на 10 бодови пред најблискиот конкурент... Рома
Сега сам ме остава, во секој пост сум споменат, он бега како некоја пичка.
Навикнати сме си да ги гледаме и во втора лига.