Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да скокнеше Роналдо или Лукукукаку вака, цела Италија ќе ја превртеа медиумите, ама за рекордот на Олувафикајоми Олувадамилола ништо, мукла, штама. Џабе дробат за независни и непристрасни медиуми.

KG Telesports, a Cyprus-based firm, landed the rights in Bosnia-Herzegovina, Croatia, Montenegro, North Macedonia, Serbia and Slovenia amid strong broadcaster interest in the region. KG Telesports is headed by George Koumas, the president of the Cyprus Football Association and a Fifa council member who has also sat on the board of the CAA Eleven and Team Marketing agencies.

Мирно е нешто на темава. :toe:

Торино село без кучиња, Беневенто повеќе заслужува да остане.

Не бе не се мести во Италија...се е регуларно ...односно сите се местени освен Милан кога ќе победи според Кастиел, Хм Хм, Марли и Клипче

Значи го наместија Интер за шампион... хм не знам зашто воопшто некој гледа фудбал пошто ете цело време се мести...:coffee::coffee:

Значи го наместија Интер за шампион... хм не знам зашто воопшто некој гледа фудбал пошто ете цело време се мести...:coffee::coffee:
Јас не мислам за сите дуели, ама одредени се штеловани ... нормално Милан никогаш не е вклучен во такви работи, тие ферски победваат и губат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom