Јас мислам дека на дечково, оти е упорен треба да му ја препишете Кајгана или барем да му дадете некоја плакета за подигнување на активноста низ темите.
Јас мислам дека на дечково, оти е упорен треба да му ја препишете Кајгана или барем да му дадете некоја плакета за подигнување на активноста низ темите.
За мене, после Пеп и Клоп, Зидан е моментално одма после нив. Неверојатно го разбира фудбалот. Да не е толку тврдоглав, да не ги пуштеше Одегард, Јович, Бејл... мислам дека сигурно ќе имаше некоја титула и годинава. Премиера не е исклучена и сега де.
Со што е Пеп пред Зидан?
Или дека Барса ги водеше?
Автоматски споено мислење:
Не знам што ве чуди.
Ако се губи Нејмар и си ја пика в газ топката, притоа уништува 3-4 чисти контри, сите чутат.
Ако ПСЖ/Бразил изгуби поради тоа, ако. Никој не го гледа тоа.
Ама затоа ако постигне еден страшен гол на 1-0 за 2-0, АУУУФФФ МАГИОНИЧАР.
Епа истото е и со Пеп. Го примаше во ЛШ со Баерн, го примаше и со Сити. И тоа срамни изданија.
Штама по каајганава.
Ама еднаш стигна до финале во 10 години, кога фудбалов е во минус со квалитет, и со тим од 1 милијарда и ауууууууф РЕВОЛУЦИОНЕР.
Стандардна експертиза.
Дека е добар, Е.
Дека е за да се онесвестуваш, не е.
Не треба да појде да води тим како Евертон па да се докажува. Далеку од тоа, пошто знам дека ќе скокни некој со такви реплики.
Ама во 10 години со постојано топ 2-3 тим во свет, треба цело време да е финале/полуфинале во ЛШ, со минимум 2 титули и уште 1-2 финале.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.