Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.900
- Поени од реакции
- 83.105
ме боли кур што имаШто има во овие закони што мораа по секоја цена да ги изгураат ?
не ги пратам више
ваљда пари некои да лапнат
ме боли кур што имаШто има во овие закони што мораа по секоја цена да ги изгураат ?
Ништо посебно ама болката е што не можат да соберат кворум. Имаме нелегално собрание ниту пак доволно пратеници да имаат мнозинсто па затоа сега ако треба и мртви комуњари ќе стануваат само да обезбедат 61 гласШто има во овие закони што мораа по секоја цена да ги изгураат ?
Глупа, место да иде со хеликоптер ко некои...И што е најстрашно со брза помош ќе ја носеле
Да тоа и ја одма го помислив. Како сега се осеќа некој кој у моментов му пишуваат казна за неизолација.Секташтвото тукушто им досгитна вмровски пропорции. Да сум плател казна за неносење маска или прекршување решение за изолација, не знам како би се осеќал во моментов.
После ова никој не може да ме спречи да отидам барем пред црква ако веќе е затворена, две години не сум бил на Велигден дома, нема сила што може да ме спречи да отидам на полноќ и онака ми е на 50 метра.Се надевам дека ќе се донесе карантин за време на велигден и да трае 4 дена па да мочањето од керемиди биде комплет за овој месец.
Абе на вакво нешто вечер обавезено треба да се прекрши полициски час ама...Секташтвото тукушто им досгитна вмровски пропорции. Да сум плател казна за неносење маска или прекршување решение за изолација, не знам како би се осеќал во моментов.
Ќе си платиш казна и во најдобар случај ќе се вратиш дома.После ова никој не може да ме спречи да отидам барем пред црква ако веќе е затворена, две години не сум бил на Велигден дома, нема сила што може да ме спречи да отидам на полноќ и онака ми е на 50 метра.
Секако можеме да отидеме и ќе ни бапнат по една казна од 2000 евра. Северен ФИРОМ не е наменет за такви ко мене и тебе и друга обична раја. Нашата намена е да ги финансираме овие што не дупат во мозок.После ова никој не може да ме спречи да отидам барем пред црква ако веќе е затворена, две години не сум бил на Велигден дома, нема сила што може да ме спречи да отидам на полноќ и онака ми е на 50 метра.
Така размислуваш зошто концептот на поголемо добро и саможртва не ти е познат. Еве примеров со пратничката за тоа нека послужи.Абе на вакво нешто вечер обавезено треба да се прекрши полициски час ама...