За сега 41% со 20 и кусур дупликати.аман бе колку % ти е исполнет?
мојот е 32% и имам само 6 дупликати
Sent from my iPhone using Tapatalk
Прегледај го приврзокот 290503
Ај некој нека го проба кодов дали ќе даде пакетче. На секој амблем во панини сликичките од позади има код за екстра пакетче во Панини Виртуал Албум.
Аха, значи не е како оние Кока Кола кодови.Јас пробав пишува дека претходно е искористен кодот.
Немаш потреба да инсталираш ништо. Можеш само да си направиш профил на сајтот на УЕФА за да добиеш повеќе пакетчиња со сликички.Воопшто не сум по фудбалот ама чисто заради занимација би го инсталирал.
Пред некоја година исто ваков за фудбал виртуелен албум собирав. Дали беше за светско или европско не се сеќавам ама не го дособрав целиот.
Да, да ги мењам, ама не знам зашто слабо ми оди. Сум собирал и од оние за Светско пред 3 години, па знам како оди се.Ставај ги дуплите во swap за мењање и како public request, а барај од другата страна ко тим. Рецимо го нудиш Несторо за некоја од тим Македонија. Ќе ги размениш за 5-6 саати скоро сите.
Јас со 70 посто досега имам се разменето. Е сега утрово 13 дупли се паднаа, па ќе видиме дали ќе се разменат со оглед на тоа дека се намали бројот на сликички што ми фалат.
Штом е така, значи ништо, употреба само за еднаш, и јас сега сакав да споделам код, ама ова кога прочитав, се разочаравЈас пробав пишува дека претходно е искористен кодот.
Работата е што кодот сигурно не е употребен, бидејќи мислам дека не се прифаќаат вакви кодови.Штом е така, значи ништо, употреба само за еднаш, и јас сега сакав да споделам код, ама ова кога прочитав, се разочарав
Кодот кој јас го постирав е употребен. Се прифаќаат тие кодови но се само за една употреба.Работата е што кодот сигурно не е употребен, бидејќи мислам дека не се прифаќаат вакви кодови.