Чист црвен, гарант и ова пенал ќе им свиреле да немаа пред тоа пенал...
Сеа Мондонико ќе се глупира.
Ама ЏАБЕ ИМ СЕ СИТЕ СУДИИИ!
Чист црвен, гарант и ова пенал ќе им свиреле да немаа пред тоа пенал...
Кога не знај да се извиниInace Rebic za ist poteg dobi crven protiv juve.
На најсмирени емоции, комплетно неутрално и од аспект на правилата и праксата гледајќи ги работите.
Убаво како прво и основно види го т.н старт, кој всушност може да не беше и прекршок.КоларовКрањо удри во ногата наИбраРоналдо, згора на тоа контактот беше многу благ и во гужва. Никаква дури ни основа за жолт.
И никој не се плаши, него ви требаат бодови за топ 4, реално без судиите ни ЛШ нема да фатите.Од ваков Јувентус ли се плашите бе, седнале сите во недела од 18 часот гледаат тим кој е 13 бодови зад Интер.
Многу важност давате некако
Кога станува збор за директни црвени, си има ВАР на мечевите, кој може да го покани судијата да оди да гледа и да пресуди.
Според мене, мораше да гледа, имаше основа за црвен.
Сите гледале Арсенал-Тотенхем. Сигурен сум дека 99% од нас, тука прв пат го видовме овој старт.Од ваков Јувентус ли се плашите бе, седнале сите во недела од 18 часот гледаат тим кој е 13 бодови зад Интер.
Многу важност давате некако
За интерашите мислев, се попалија.Сите гледале Арсенал-Тотенхем. Сигурен сум дека 99% од нас, тука прв пат го видовме овој старт.
Па после ова денес реално е за плашење работава.За интерашите мислев, се попалија.
Се плашите Даре, се плашите. Може самиот да се убедуваш дека не е така, ама и во случај кога Милан е поблиску, пак повеќе се плашите од Јувентус.
Се разбира..јас искрено се плашам ..не од квалитетот на екипата туку од Јувентус како клуб и менталитетот што го имаат...плус и од тоа што екипите против вас излегваат со спуштени гаќи заслепени од доминацијата што ја имате низ годините...буквално со одење и со никаква игра победвате..како flashback да гледам од времињата на Алегри....натпреварите со Рома и Лацио беа чист показател...додека вие игравте сред недела,тие одмараа и пак релативно лесно ги добивте без замарање....додека против Интер до последна капка пот играа и се истрошија дури и бодој(Рома) му скинаа....тука е разлика на реноме и страв.Се плашите Даре, се плашите. Може самиот да се убедуваш дека не е така, ама и во случај кога Милан е поблиску, пак повеќе се плашите од Јувентус.