Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Многу хипотетички коментар. Вас шо ве држит на врвот? Лукаку и Мартинез. Еден Ковид за Лукаку сега и ќе се распадните како кула од карти. Огромна среќа имате шо Лукаку и Мартинез никако да се погодит 20 дена да одсувствувет барем еднаш... Зато не се сили, ние ако сме "one man army" вие сте одма позади нас како "two man army".

Интер најголемите проблеми со ковид а и со повредите ги имаше уште на почеток на сезоната, па не се распаднавме, и имавме добри резултати, не ти држи вода муабетов.

Инаку што ти значи фудбал, пред само месец и пол Милан беше пред Интер шест или 4 бодови на табелата, сега е 9 позади нас, shit happens...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Донекаде си у право. Само треба да се знае дека нефудбалскиот, криминоген дел од Јувентус не плаши. Документираното местење, врски со мафија, судиска наклонетост, дрога/допинг, убиства и слични работи. Таман работа од тим со тројца добри играчи да се плашиме.
Па да му му ебам стопанката, еден тест што чукаре избеглица од африка директ од брод ќе го положи пробавте да го наместите.
прави криминалци викаш јувентус

сезоната пред да бидат судени криминалците

1615758691453.png

нема да ти помагам, пронајди колку играчи светски и европски шампиони ќе пронајдиш на репрезентативен план плус во иднина со идните клубови колку трофеи ќе освојат,сигурно пренесувајќи го тој кримирад од ѓубрентус

ќе освојувате калчо кога ќе помине халиевата комета , арно и тоа се дешава да не биди толку монотоно и неинтересно на чизмата

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.029
прави криминалци викаш јувентус

сезоната пред да бидат судени криминалците

Прегледај го приврзокот 288032

нема да ти помагам, пронајди колку играчи светски и европски шампиони ќе пронајдиш на репрезентативен план плус во иднина со идните клубови колку трофеи ќе освојат,сигурно пренесувајќи го тој кримирад од ѓубрентус

ќе освојувате калчо кога ќе помине халиевата комета , арно и тоа се дешава да не биди толку монотоно и неинтересно на чизмата
Овој песото се фрли од 2ри од мука коа ги фатија дека местеле.
Just sayin...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Овој песото се фрли од 2ри од мука коа ги фатија дека местеле.
Just sayin...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
а ти уживаш во маката шо ја имал човекот , дали вреди дискусија со садистички членови овде..........бројките и имињата СЕ кажуваат не туку прдите со глупости

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
Сеа со јак Интер Италија ќе добие 5то место за ЛШ.

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
а ти уживаш во маката шо ја имал човекот , дали вреди дискусија со садистички членови овде..........бројките и имињата СЕ кажуваат не туку прдите со глупости
Дај бе не ми прди ти мене тука, и Буфон е ИМЕ во фудбалот, но кога беше прашан за Гол ди Мунтари, изјави дека и "да видел дека топката е внатре, немало да признае".

И тој песото бил исто гомно, така да малце му бил втори кат, требало од 9ти да скока, и не само он, требало да го земе и Моџи со себе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Математички, ако Јувентус и Интер ги добијат сите мечеви во следните неколку кола.........

...тогаш Јувентус официјално ќе ги пречека на домашен терен со аплауз за титулата (мечот ќе се игра во претпоследно коло и Интер тогаш би имале +7 пред тој меч)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Дај бе не ми прди ти мене тука, и Буфон е ИМЕ во фудбалот, но кога беше прашан за Гол ди Мунтари, изјави дека и "да видел дека топката е внатре, немало да признае".

И тој песото бил исто гомно, така да малце му бил втори кат, требало од 9ти да скока, и не само он, требало да го земе и Моџи со себе.
дали ако беше ибра,канаваро,виеира ќе му беше опростено или овие се покајаници ? јуве скоро полн состав репрезентација светски и европски шампион запнале местеле дрн дрн јариња, па ако не беше јувентус калчото ќе беше на едно ниво на данска и шведска од кога е измислена играта

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Дај бе не се брукај со ова смрдена логика, као демек Јувентус = Италија тоа време, и се што освоил Италија низ годините тоа е заради Јувентус.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.773
Поени од реакции
3.848
кога беше прашан за Гол ди Мунтари, изјави дека и "да видел дека топката е внатре, немало да признае".
Чиста одбрана, ја извсди од линија. Не е Буфон крив што Мунтари не може да даде гол од пола метро.

Соиграчите буквално требаше да го задават со голи раце на терен. Од тој момент почна целата доминација на Јувентус.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.096
Поени од реакции
6.477
Чиста одбрана, ја фати од гол линија. Не е Буфон крив што Мунтари не може да даде гол од пола метро.

Соиграчите буквално требаше да го задават со голи раце на терен. Од тој момент почна целата доминација на Јувентус.
Hahahahahahahahahaha ja fati 3 metri posle gol linijata, odbranata e cista ko minatoto na juventus hahaha

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Чиста одбрана, ја фати од гол линија. Не е Буфон крив што Мунтари не може да даде гол од пола метро.

Чиста одбрана? Чекај сериозен си ова или ? Ја фатил од гол линија?

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Сака да покушава да трола бе, зарем не приметувате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom