Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
За интерашите мислев, се попалија.

Се плашите Даре, се плашите. Може самиот да се убедуваш дека не е така, ама и во случај кога Милан е поблиску, пак повеќе се плашите од Јувентус.
Донекаде си у право. Само треба да се знае дека нефудбалскиот, криминоген дел од Јувентус не плаши. Документираното местење, врски со мафија, судиска наклонетост, дрога/допинг, убиства и слични работи. Таман работа од тим со тројца добри играчи да се плашиме.
Па да му му ебам стопанката, еден тест што чукаре избеглица од африка директ од брод ќе го положи пробавте да го наместите.

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
За интерашите мислев, се попалија.

Се плашите Даре, се плашите. Може самиот да се убедуваш дека не е така, ама и во случај кога Милан е поблиску, пак повеќе се плашите од Јувентус.
Како да не се плашат кога последни три кола едвај победуваат.Торино што се бори за опстснок едвај го победија.Немаат они менталитет за да задржат прво место

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Како да не се плашат кога последни три кола едвај победуваат.Торино што се бори за опстснок едвај го победија.Немаат они менталитет за да задржат прво место
Ќе ве видиме вас против Аталанта како ќе изиграте....само да се здрави има да ве торпедираат...тотал фудбал играат дечките.

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
Ќе ве видиме вас против Аталанта како ќе изиграте....само да се здрави има да ве торпедираат...тотал фудбал играат дечките.
Пирло има се испланирано за против Аталанта.Данило напад Мората лев бек,Роналдо средина ,Артур и Киелини крила.Ќе ги збуни нема да знаст што ги снашло

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Чудна работа, додека Јуве ја освојуваше Серија А 9 години, истата беше дно и поради слаба конкуренција ја освојувале а сега кога се надзира дека Интер ќе ја освои, истата лига е појачана и ќе ја освојат во невидена конкуренција. Сето тоа е плод на мега гига јакиот Интер а не на преслабата Серија А.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Kiki mu ostana da zeme najdobar strelec u Seria A, da se prokurnazi deka u 3 od top5 ligi kaj sto igral zemal najdobar strelec, k.. go boli za timot, ke si ide naredna sezona i ke raskazuva deka e goat..

D

Deleted member 95595

Гостин
Kiki mu ostana da zeme najdobar strelec u Seria A, da se prokurnazi deka u 3 od top5 ligi kaj sto igral zemal najdobar strelec, k.. go boli za timot, ke si ide naredna sezona i ke raskazuva deka e goat..
А за кој клуб го болело Роналдо било кога? Се гледат колку разбираш фудбал ако мислиш дека Роналдо било кога играл за било што друго освен за себе. Зато е тој ГОАТ-от, зато баш тој ќе биде тој што ќе биде најдобар стрелец во трите лиги. Зато е КР7.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Индивидуалниот квалитет и класата на Роналдо сеуште ве држи на самиот врв на табелата.

D

Deleted member 95595

Гостин
Индивидуалниот квалитет и класата на Роналдо сеуште ве држи на самиот врв на табелата.
Многу хипотетички коментар. Вас шо ве држит на врвот? Лукаку и Мартинез. Еден Ковид за Лукаку сега и ќе се распадните како кула од карти. Огромна среќа имате шо Лукаку и Мартинез никако да се погодит 20 дена да одсувствувет барем еднаш... Зато не се сили, ние ако сме "one man army" вие сте одма позади нас како "two man army".

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Чудна работа, додека Јуве ја освојуваше Серија А 9 години, истата беше дно и поради слаба конкуренција ја освојувале а сега кога се надзира дека Интер ќе ја освои, истата лига е појачана и ќе ја освојат во невидена конкуренција. Сето тоа е плод на мега гига јакиот Интер а не на преслабата Серија А.
Па Интер кога освои 5 скудета по ред исто така два Италијански тимови освоија ЛШ и трет тим Рома играше два пати четвртфинале што значи Италијанската лига била прејака...

Во ерата на Јувентус, Интер и Милан завлегоа во длабока транзиција, Јувентус доживеа епик фејл во ЛШ, Рома и Наполи беа само фидери во Европа и Италија го изгубија и 4-то место...

Да се сведе во проста реченица Ањели и неговата приватна федерација тотално го уништија Италијаснкиот фудбал, калчото и репрезентацијата... Дури ни на Европски и Светски не се пласираше ради таа корупција и тотално уништување на фудбалот...

Сеа со јак Интер и Милан одма има разлика, Интер изгуби финале ЛЕ поради неискуство, Милан сезонава е на пат да ги помине Манчестер Јунјатед... Интер наредна сезона ќе биде сериозна сила во ЛШ а Јувентус се надевам дека ќе изненади во ЛЕ...

Како и да е Роналдо денес наместо црвен му дозволија хет трик со сумљив пенал а Интер прими нерегуларен гол и тука е разликата, Интер ќе освои и против судии и федерации и милион други сопки пошто едноставно има прејак тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom