У реду е Џонтра.Не, составот не е тука некаде, Јувентус нема ниеден играч што би играл прва постава у моменталниов Интер. Ниту еден.
Први Април е за 17-18 дена.Зачувај го постов.Јувентус нема ниеден играч што би играл прва постава у моменталниов Интер. Ниту еден.
У реду е Џонтра.
Крсти се да не ви се случи нешто до крајот на сезоната и да го освоите Скудетото, оти трет профил ќе треба да правиш.
Ниеден играч од Јуве немало да игра прв состав во Интер бе
Повелете ај да видиме.Први Април е за 17-18 дена.Зачувај го постов.
Абе еве Бента и Рабио сигурно ќе играат наместо Барела и Брозо, ќе се крши ледот помеѓу Мекини, Артур и Ериксен, ама предност секако ќе има Фаџоли за таа позиција...У реду е Џонтра.
Крсти се да не ви се случи нешто до крајот на сезоната и да го освоите Скудетото, оти трет профил ќе треба да правиш.
Ниеден играч од Јуве немало да игра прв состав во Интер бе
Ne se zaebavaj deka Ronaldo ne moze da vleze vo prvi 11 vo Inter. Bez razlika na kvalitetot (a e podobar i od Lukaku i od Lautaro), ili sistemot (golem kur sistemot, da dojde Ronaldo vo Inter i sistem i igraci i trener ke smenite samo da igra vo prvi 11) Ronaldo i Mesi ke igraat vo prvi 11 vo sekoj klub na svetot. Ne se tripajte i vie sega posto ke osvoite skudeto deka Ronaldo ne bil dovolno dobar da igra vo Inter. Glupo e.Повелете ај да видиме.
Роналдо? Мислите дека реално Роналдо би се уклопил у целиот систем и да игра напред-назад го двоецот напаѓачи? Или дека цел тим забава ќе му праи нему?
Друг кој? Везњаците срамота е да се споредуваат.
Лев бек, Фработа а?
Едино Де Лигт има шанси.
во продолжение на цитатот1) Мурињо ви замина
2) Костурот на тимот (првите 11) сите беа над 30 години освен Снајдер и Пандев
Алегри ви замина.а сега како повозрасен не гледаш дека Јувентус иде на тој пат, со таа разлика што тогаш Интер имаше материјал да кешира, Јуве моментално нема од кого да искешира.
Во формацијава мисли, а не дека не е подобар играч од Лукаку или Лаутаро. Мада ајде еве освен Роналдо и Алекс Сандро (ама кога е во форма) не гледам кој друг би играл прв тим во Интер. Де Лигт можда али дискутабилно.Ne se zaebavaj deka Ronaldo ne moze da vleze vo prvi 11 vo Inter. Bez razlika na kvalitetot (a e podobar i od Lukaku i od Lautaro), ili sistemot (golem kur sistemot, da dojde Ronaldo vo Inter i sistem i igraci i trener ke smenite samo da igra vo prvi 11) Ronaldo i Mesi ke igraat vo prvi 11 vo sekoj klub na svetot. Ne se tripajte i vie sega posto ke osvoite skudeto deka Ronaldo ne bil dovolno dobar da igra vo Inter. Glupo e.
Дај не ме заебавај Џонтра, еве јас не одрекувам дека Јувентус е во транзициски период,што е нормално после 9 скудета по ред... Али овој транзициски период на Јуве, и оној на Интер се небо и земја... Праша дали гледам потенцијал во тимов? Да, гледам дека тимот има и млади играчи, Киеза, Де Лигт, Мекени, Артур, Кулушевски, и клубот работи на носење помлади играчи или барем да се некаде до средина околу 27-28 години како што се Ремзи и Рабио... Е сега тоа што овие последниве двајца не покажаа скоро ништо е сосема друга приказна, али беа донесени како квалитетни засилувања од Арсенал и ПСЖ.во продолжение на цитатот
Алегри ви замина.
Костурот на тимот е составен од 36 годишен платеник со 30 милиони плата, oдбраната ви е составена од 30+ годишњаци со поминат зенит, средината составена од сомнителни просеци, нападот преплатени потенцијали.
Еве ај ти кажи ми, каде гледаш потенцијал и основа за следната сезона сериозно да се борите за титула. Иако ни оваа сезона не е завршена, ама судејќи според коментарите на Марли и Мондонико за Јуве лани, отпишани сте уште од полусезона.
Абе мене ова ми е сосема јасно. Изгледа не ме разбирате, мене само ми е чудно како Мондонико на 15 годино го предвидел падот на Интер а сега после 10 годишно искуство на следење на спорт удара со глава у ѕид и вика нема проблем Јуве што се однесува на играчи, само тренерот е фрка.Дај не ме заебавај Џонтра, еве јас не одрекувам дека Јувентус е во транзициски период,што е нормално после 9 скудета по ред... Али овој транзициски период на Јуве, и оној на Интер се небо и земја... Праша дали гледам потенцијал во тимов? Да, гледам дека тимот има и млади играчи, Киеза, Де Лигт, Мекени, Артур, Кулушевски, и клубот работи на носење помлади играчи или барем да се некаде до средина околу 27-28 години како што се Ремзи и Рабио... Е сега тоа што овие последниве двајца не покажаа скоро ништо е сосема друга приказна, али беа донесени како квалитетни засилувања од Арсенал и ПСЖ.
Е сега сети се какви трансфери правеа Интер... Ти викаш сме донеле 34 годишен играч со 30 милиони плата... Е да донесовме, али тој 34 годишен беше Роналдо, вие го носевте Томазо Роки кој со едната нога беше во гроб. Вие носевте и Скелотовци од Киево и фидер клубот Џенова, ретко кој играч понепознат ви се трефнал да одигра добро за клубот, јас го памтам Гуарин на пример...ама и него го шитнавте за 2-3 сезони. И вие носевте млади играчи не велам не, али одма пропаѓаа (Кутињо, Ковачиќ, Алварез) не дека беа неквалитетни, туку дека незнаеја да ги играат на терен, што тоа не е случај со Јувентус и погоре набројаните играчи... Башка ова транзиција за Јувентус се дешава во ковид криза, 100 пати потешка ситуација од онаа на Интер во кои самите се заебаа. И ти заебаваш сега, реално ако гледаме на работите...
Да бе секако голем кур системот. Ете ние сеа забава ќе му праиме на Роналдо да стои на терен и да му местат тап-ин голови за он да си билда статистика. Нема проблем.Ne se zaebavaj deka Ronaldo ne moze da vleze vo prvi 11 vo Inter. Bez razlika na kvalitetot (a e podobar i od Lukaku i od Lautaro), ili sistemot (golem kur sistemot, da dojde Ronaldo vo Inter i sistem i igraci i trener ke smenite samo da igra vo prvi 11) Ronaldo i Mesi ke igraat vo prvi 11 vo sekoj klub na svetot. Ne se tripajte i vie sega posto ke osvoite skudeto deka Ronaldo ne bil dovolno dobar da igra vo Inter. Glupo e.
Со една реченица ви ја обесмисли целата дискусија.Абе не можи само така да гледате на работите.
Мислам дека јаде жолт затоа што го кењаше судијата, ама не сум баш сигурен.Даде гол.
Се соблече.
Се прекина славјето одма поради ВАР.
Дали може Мондонико (или било кој што се разбира) да ми каже дали Пандев ќе добиеше жолт ако испаднеше ова дека не е гол? (сериозно прашувам, нема заебанција или шо ви знам)