interlove
Die with memories not dreams
- Член од
- 14 ноември 2014
- Мислења
- 2.440
- Поени од реакции
- 3.698
Не го кажуваме само ние интерашиве, туку и еден мал дел од навивачите на јувентус, кои можат да размислат со своја глава, очигледно ти не си еден од нив.Абе зошто мора одма шо ќе кажете вие интерашите да е така? Еве ја ви кажувам дека Роналдо не е ПОГОЛЕМ од клубот и кур ме боли дали ќе остане. За вчерашниот меч партали го направивте дека е дрво, поради него испаднавме, гол се прими, милион грешки, приеми итн... а сеа тука друго ми зборувате.
Некни игравме без Роналдо и тоа против Лацио и пак ги дотепавме. Значи не се правете дека вие све знаете и дека сте најголеми експерти.
Најбитно е да се тргнеме од ѓубрето како Рабиот, Бентакур, Ремзи Бернандески, дури и Мората а замена за тоа со појачување со средина и 2 напаѓачи. (Со останување на Дибала)
Јас некни кога ви кажав дека и покрај тоа што поминавте во супер куп далје, треба да бидете загрижени од тоа што го играте и дека немате концепт игра, 99% од фановите тука ми се нафрливте со некакви досетки, како тоа било masterpiece од големиот јувентус гуру Пирло, и дека така секогаш играл стариот јувентус, божем ние од утре го пратиме Јувентус.
Да бидеме сериозни за момент, кажи ми еден играч наместо Роналдо што ќе ви ги доставил тие неговите 20 гола и 3 асисти во овој моментален Јувентус?! Одговорот е НИКОЈ, ама баш НИКОЈ!
Милан го доби мртвиот Лацио, со 100 повредени играчи, тоа е никаков аргумент не биди будала.
Вие пак ќе победите тек тук по некој натпревар без Роналдо, но само врати се малце со паметот назад на почеток од сезоната кога Роналдо не играше, каква неигра имавте и какви резултати.
Вие треба да биде благодарни што го имате Роналдо, бидејќи без него уште сега ќе бевте надвор од борбата за место во ЛШ, поготово со ова средина што имате моментално.
Јас мислам дека најголема утка беше и трампата на експертот Паратичи, Пјаниќ со Артур. Тоа што Пјаниќ го достави за вас, моментално овој Артур само може да го сонува.