Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Абе зошто мора одма шо ќе кажете вие интерашите да е така? Еве ја ви кажувам дека Роналдо не е ПОГОЛЕМ од клубот и кур ме боли дали ќе остане. За вчерашниот меч партали го направивте дека е дрво, поради него испаднавме, гол се прими, милион грешки, приеми итн... а сеа тука друго ми зборувате.

Некни игравме без Роналдо и тоа против Лацио и пак ги дотепавме. Значи не се правете дека вие све знаете и дека сте најголеми експерти.

Најбитно е да се тргнеме од ѓубрето како Рабиот, Бентакур, Ремзи Бернандески, дури и Мората а замена за тоа со појачување со средина и 2 напаѓачи. (Со останување на Дибала)
Не го кажуваме само ние интерашиве, туку и еден мал дел од навивачите на јувентус, кои можат да размислат со своја глава, очигледно ти не си еден од нив.

Јас некни кога ви кажав дека и покрај тоа што поминавте во супер куп далје, треба да бидете загрижени од тоа што го играте и дека немате концепт игра, 99% од фановите тука ми се нафрливте со некакви досетки, како тоа било masterpiece од големиот јувентус гуру Пирло, и дека така секогаш играл стариот јувентус, божем ние од утре го пратиме Јувентус.

Да бидеме сериозни за момент, кажи ми еден играч наместо Роналдо што ќе ви ги доставил тие неговите 20 гола и 3 асисти во овој моментален Јувентус?! Одговорот е НИКОЈ, ама баш НИКОЈ!

Милан го доби мртвиот Лацио, со 100 повредени играчи, тоа е никаков аргумент не биди будала.

Вие пак ќе победите тек тук по некој натпревар без Роналдо, но само врати се малце со паметот назад на почеток од сезоната кога Роналдо не играше, каква неигра имавте и какви резултати.

Вие треба да биде благодарни што го имате Роналдо, бидејќи без него уште сега ќе бевте надвор од борбата за место во ЛШ, поготово со ова средина што имате моментално.

Јас мислам дека најголема утка беше и трампата на експертот Паратичи, Пјаниќ со Артур. Тоа што Пјаниќ го достави за вас, моментално овој Артур само може да го сонува.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не го кажуваме само ние интерашиве, туку и еден мал дел од навивачите на јувентус, кои можат да размислат со своја глава, очигледно ти не си еден од нив.

Јас некни кога ви кажав дека и покрај тоа што поминавте во супер куп далје, треба да бидете загрижени од тоа што го играте и дека немате концепт игра, 99% од фановите тука ми се нафрливте со некакви досетки, како тоа било masterpiece од големиот јувентус гуру Пирло, и дека така секогаш играл стариот јувентус, божем ние од утре го пратиме Јувентус.

Да бидеме сериозни за момент, кажи ми еден играч наместо Роналдо што ќе ви ги доставил тие неговите 20 гола и 3 асисти во овој моментален Јувентус?! Одговорот е НИКОЈ, ама баш НИКОЈ!

Милан го доби мртвиот Лацио, со 100 повредени играчи, тоа е никаков аргумент не биди будала.

Вие пак ќе победите тек тук по некој натпревар без Роналдо, но само врати се малце со паметот назад на почеток од сезоната кога Роналдо не играше, каква неигра имавте и какви резултати.

Вие треба да биде благодарни што го имате Роналдо, бидејќи без него уште сега ќе бевте надвор од борбата за место во ЛШ, поготово со ова средина што имате моментално.

Јас мислам дека најголема утка беше и трампата на експертот Паратичи, Пјаниќ со Артур. Тоа што Пјаниќ го достави за вас, моментално овој Артур само може да го сонува.
У право си, Роналдо е најмал проблем во Јуве во моментов. Не се проблем ни тренерите туку работата на управата. Алегри, Сари и Пирло испаѓаат три години по ред од екипи кои Ц. Звезда да ги добие во нокаут фаза ќе биде задоволна од жрепката. Упрвата се добро што сработи 5-6 години успеа да усере последните 3 сезони. Ми се сере од нивните Фиорнтина трансфери. Со вакви играчи и ова што го постигнаа е многу.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе ова фејковаќа е?
Прегледај го приврзокот 287504
Ако не е фејк,ова не е смешно - тажно е!
Не е фејк бе, тоа е Роналдо едноставно. Најголема пичка од сите фудбалери.
Живо лингурче, дајвер и квичало, никад у живот нема влезено у дуел, никад нема издржано дуел ако дојде до такво нешто, никад не се потрудил да изигра барем малце одбрана.
У последниве 5 години му свират фаули чисто ради репутација иначе срамота е тоа за секој возразен маж, да бараш фаул у такви мртви дуели кога го дуваат.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Живо лингурче, дајвер и квичало, никад у живот нема влезено у дуел, никад нема издржано дуел ако дојде до такво нешто, никад не се потрудил да изигра барем малце одбрана.
У последниве 5 години му свират фаули чисто ради репутација иначе срамота е тоа за секој возразен маж, да бараш фаул у такви мртви дуели кога го дуваат.
Амаа.... :(

Свесен си дека Кристијано Роналдо е еден од најдобрите играчи којшто некогаш заиграле фудбал така?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па реално е еден од најдобрите во историјата. Тоа што е природно сељак и на моменти се понаша како тинејџер е сосема друга работа.
Нигде не му ги негирам фудбалските квалитети ама добро сепак тоа е гОрИлАз, оправдани му се ваквите изливи. :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.043
Поени од реакции
9.784
Дур ви е Пирло тренер ја сум среќен, па ако сакаат и Килијан Мбапе нека го донесат.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.623
Поени од реакции
66.484
Пааа, да кажеш НИКАД, би имплицирало дека треба да му го заборавиме времето од Јунајтед. Редовно беше рендан од стандардните копачи. Потоа отиде во Шпанија, и го разнежнија, а верувам дека бега од дуели како би избегнал и повреда.

Многу копачки стартови, особено мечевите со Челси.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пааа, да кажеш НИКАД, би имплицирало дека треба да му го заборавиме времето од Јунајтед. Редовно беше рендан од стандардните копачи. Потоа отиде во Шпанија, и го разнежнија, а верувам дека бега од дуели како би избегнал и повреда.

Многу копачки стартови, особено мечевите со Челси.
Па добро, од 10 старта, 6 му се пичкање и дајвање.
У споредба со Меси на пример, е далеку позади што се однесува на примање ќутек и машко издржување на дуелите.
Зборев конкретно за дуел рамо уз рамо. Тоа што некој копач влага како да нема утре директно у колено, биди и Чак Норис ако сакаш, не те спасува.

Пичка е Роналдо, џабе, никад не бил муж што се однесува на дуели. Вечит плачко.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Абе ова фејковаќа е?
Прегледај го приврзокот 287504
Ако не е фејк,ова не е смешно - тажно е!
Тажно е што си потроши три сезони во Јувентус. :)
Кога ќе ми текне на романтичните приказни за тајните средби на Ањели со Роналдо и како го убедил за два саата да дојде во Јувентус. Едно шест месеци, тоа беше главната сторија во италијанските медиуми. Па што кажал агентот, па како изгледало од перспективата на келнерот што им носел пијачки, па редоследот на мисли во главата на Роналдо, дури да се одлучи за 15 секунди да оди во Јувентус.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Нигде не му ги негирам фудбалските квалитети ама добро сепак тоа е гОрИлАз, оправдани му се ваквите изливи. :D
Така е, пичка игра фудбал со одлични фудбалски квалитети.

Ја па како се вадиш, битно да си го извадиш муабетов на твоја страна.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Така е, пичка игра фудбал со одлични фудбалски квалитети.

Ја па како се вадиш, битно да си го извадиш муабетов на твоја страна.
Одам да спијам сладок принцу. Имај лека ноќ.
Внимавај да не се забиеш у некој штекер ноќеска коа ќе ти проработат тиковите од вчерашната утакмица.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.642
Поени од реакции
17.523
Тажно е што си потроши три сезони во Јувентус. :)
Кога ќе ми текне на романтичните приказни за тајните средби на Ањели со Роналдо и како го убедил за два саата да дојде во Јувентус. Едно шест месеци, тоа беше главната сторија во италијанските медиуми. Па што кажал агентот, па како изгледало од перспективата на келнерот што им носел пијачки, па редоследот на мисли во главата на Роналдо, дури да се одлучи за 15 секунди да оди во Јувентус.
На парите шо ги зема јас не би мислел ни 15 секунди па макар било и Интер :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Одам да спијам сладок принцу. Имај лека ноќ.
Внимавај да не се забиеш у некој штекер ноќеска коа ќе ти проработат тиковите од вчерашната утакмица.
What the...... o_O:eek:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Абе а Николо Фаџоли пак не го играл Пирло а? Па ако му е нека губи од Порто... :pos:

Факинг Фаџоли секаде го пишуваат и во Фан Клуб и по ФБ страните... Не дека Јувентус нема средина ама Пирло не ги игра најдобрите како Фаџоли новиот бисер на Италија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom