- Член од
- 1 септември 2018
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 642
Да не е некој бос оркава шо витка? Тие околу него како обезбедување ми личат. Да не ја запалат постојкава па да никни зграда, не сум експерт од "Криминалци во МК" нека се произнесат.
Да не е некој бос оркава шо витка? Тие околу него како обезбедување ми личат. Да не ја запалат постојкава па да никни зграда, не сум експерт од "Криминалци во МК" нека се произнесат.
Мене повеќе ми личи на некој кој мислел дека автобус ќе помине во скоро време, *гори* наоколу он си свитка цигара како ништо да не се случува.Да не е некој бос оркава шо витка? Тие околу него како обезбедување ми личат. Да не ја запалат постојкава па да никни зграда, не сум експерт од "Криминалци во МК" нека се произнесат.
Nabljudach iz Bele KacigeДа не е некој бос оркава шо витка? Тие околу него како обезбедување ми личат. Да не ја запалат постојкава па да никни зграда, не сум експерт од "Криминалци во МК" нека се произнесат.
Како може да е измеќар на ИСИС и на Калето во исто време? Или на Ахмети?Заев нема никаква одлучувачка улога во таа коалиција, Пресудите се дозволени ради мир у куќа, а не ради желба на Албанците. Ниту Заев има моќ да ослободи некој Албанец, ниту ништо.
Заев е само сервилно говедо, кое ја спроведува политиката на Али Ахмети и останатите измеќари на ИСИС и на Калето или поточно окупационата управа. Обичен пупет, бескичмењак. Никој и ништо.
Според снимкиве, 5-10.000 луѓе...TikTok
vm.tiktok.comАвтоматски споено мислење:
TikTok - Make Your Day
TikTok - trends start here. On a device or on the web, viewers can watch and discover millions of personalized short videos. Download the app to get started.vm.tiktok.comАвтоматски споено мислење:
TikTok
vm.tiktok.comАвтоматски споено мислење:
『MR』BØØS on TikTok
vm.tiktok.com
На 21:23 класичен зубљарски шпонски инцест на 7 годишна возраст, фатен како фрла камења. Идни министри.Во живо протести против пресудите на 5 етнички Албанци за петкратното убиство на 4 момчиња и рибар кај Смилковскo езеро во 2012 година | By Radio Slobodna Evropa na Makedonski | Facebook
Во живо протести против пресудите на 5 етнички Албанци за петкратното убиство на 4 момчиња и рибар кај Смилковскo езеро во 2012 годинаwww.facebook.com
Еве ако некого го интересира што се случувало. Воглавно фрлање камења, типично шкиптарски. Кај ќе им оди душата на овие гнаси вахабистички.
Treba da prestanes da se druzis so odrodeni severdzanchinja. I da go prosiris krugot so neistomislenici. @Sussaro sto pati te vika ti samo mu begas ti e stravСите македонци кои ги знам лично ми имаат викано дека смилковско е монтиран случај, еден од нив адвокат.
Да ти кажам што не е монтирано:Сите македонци кои ги знам лично ми имаат викано дека смилковско е монтиран случај
Darling јас никого не мразам, сто пати кажав, камоли цела нација или цел форум, не мразам ништо, всушност не знам што е тоа чувство. А сум имал причини да мразам и македонци и албанци, во тие моменти можеби сум се нервирал, ама после некое време кога ќе се смирам едноставно сите ги разбирам, некој бил малтретиран како дете, некој психички е болен, некој имал температура цела ноќ и you name it.Nemam komentar, ednostavno kako homo sapiens mi e nesfatlivo da se protestira protiv osuda na svirepo ubistvo so eden ton dokazi.
Автоматски споено мислење:
Treba da prestanes da se druzis so odrodeni severdzanchinja. I da go prosiris krugot so neistomislenici. @Sussaro sto pati te vika ti samo mu begas ti e strav
Toa sho e advokat nema nikakva tezina na vistinata. Uste pa ako taka razmislyva, poarno kazi go so ime da go izbegavaat lygevo da ne gi zaebe na sud pa da im propadnat parite.
Kolku sakas mrazi ne, na forumov ovde iskreno lugeto razgovaraat bez strav od nekoj da im go zdrobi cherepot ko na sazdo ili da im svirne kurshum ko na decata od smilkovsko.
Барем од принцип ќе мораше да дадат одредени докази или причина зошто протестираат, вака само ги дигаат етничките тензии и не е прв пат ова да го прават. Знаеш како другата страна гледа на овие протести?Darling јас никого не мразам, сто пати кажав, камоли цела нација или цел форум, не мразам ништо, всушност не знам што е тоа чувство. А сум имал причини да мразам и македонци и албанци, во тие моменти можеби сум се нервирал, ама после некое време кога ќе се смирам едноставно сите ги разбирам, некој бил малтретиран како дете, некој психички е болен, некој имал температура цела ноќ и you name it.
Sum ja utnala temataКаква врска има вакцината со темата?