jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
Ништо не ги шљакале, заслужиле они и повеќе...
Едит
Многу повеќе...
Ништо не ги шљакале, заслужиле они и повеќе...
Ти да не си анима мунди ?Како успевате да сте погнасни од шиптараната, стварно не ми е јасно.
Одличен пример зошто фиромштината е таму кај шо е.
Ја мислам калаш у рака подобро е.Како успевате да сте погнасни од шиптараната, стварно не ми е јасно.
Одличен пример зошто фиромштината е таму кај шо е.
...гледаш како све си знаеш, штом дојде на тоа место да краде толку од верниците и повик на молитва,Јас останав во џамија, ми ги окрадоа чевлите и сега ги барам.
Од Сестра ти Вдунди сум ој ти инфериорна, фирокукачка и вечно поробена сорто.Ти да не си анима мунди ?
Мрш таму у ќош и подвиткај ја опашката, буљаш еден скапан ...
Речник на класичен љубител на сечени куриња.Од Сестра ти Вдунди сум ој ти инфериорна, фирокукачка и вечно поробена сорто.Поцвикај уште малце да ти држи до наредно газење од шиптараната.
e taka kako ivo fefCani daprajte vazi?/?? site grajgani samo kuckite gisaKATEE POJCKEM OD LUGIETO mrsss kae sega zaef picka
За секој пост по едно зрно песок да фрлевте ти и сите 10K+ фирокукачи како тебе, досега че ја истеравте шиптараната. Само полесно е ti ot aanema mundi si aaaa sakas kurina seceni aaaaa kucinata ne porobia aaa!!!!111!Класичен љубител на сечени куриња.
jas mislam probai i dvete gnasnite kucista dagi snema ili kalasi bratmi pa koi cego odberi amerikanceto hehhhees so ti danesi od anima dudi ahahhhhhahЈа мислам калаш у рака подобро е.
доста бре, од кај кур знаеш ти кој што праи надвор од форумовЗа секој пост по едно зрно песок да фрлевте ти и сите 10K+ фирокукачи како тебе, досега че ја истеравте шиптараната. Само полесно е ti ot aanema mundi si aaaa sakas kurina seceni aaaaa kucinata ne porobia aaa!!!!111!
Многу безвезе пост. Пред битпазар се собраа, пред битпазар се растурија. Да не требаше до Радишани да ги бркаат? Ако ги оставеја да дојдат до судот ќе имаше поголемо јадење гомна (зошто ги пуштиле до таму итн), така што позитивно сум изненаден од полицијата што овојпат не им даде да мрднат.Полицијата ги бркаше и стигна до таму каде што има надлежност, а тоа е пред Бит Пазар. Понатаму не смеат ни да стапнат.
Значи истите финти од куртон револуцијата... Никаква еволуција, никаков напредок... 6 години исто па исто.За секој пост по едно зрно песок да фрлевте ти и сите 10K+ фирокукачи како тебе, досега че ја истеравте шиптараната. Само полесно е ti ot aanema mundi si aaaa sakas kurina seceni aaaaa kucinata ne porobia aaa!!!!111!
по себеси се води...доста бре, од кај кур знаеш ти кој што праи надвор од форумов
да не мислиш дека ќе се рекламира тука