Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто. Friends, The Office и Lost. Последните две ми ги тргнаа, за среќа се уште ги фаќам Friends, се додека ги има не се откажувамЈас нејвеќе го користев ради Friends
Ова или на пример искочени се 5-6 сезони ги имаш првите 4, останатите ќе ги додадат после Х рандом мецеси/година. Тазе што ми текнува е Бруклин 9-9.Една од работите што ме нервираат најмногу се филмови кои имаат по неколку дела. На пример некоја трилогија како Back to the Future, првиот дел го има, вториот и третиот не. Godfather 2 го има, 1 и 3 не. Или серија некоја од 12 сезони, ги има само последните 4. За другите треба да бараш друг стриминг сервис, или стрпливо да чекаш да се вратат некогаш.
Да платиш на нетфликс значи дека плаќаш за да ти го перат мозокот, јас стварно не разбирам. Дури ни превод немаат...
Не ме разбра, перат мозок со нивната пропаганда, не заради преводот.Добро, значи мене ми го перат мозокот затоа што јас секако со англиски превод ги гледам филмовите и не сакам да се замарам со торенти.
Јас сакам да си легнам на троседот и со даљинско да си одберам што да гледам. А не да симнувам торент кој може да е со тапа снимка, па барај превод, па поврзувај кабли и кога сакаш нешто да вратиш мора да станеш и да си сјебеш раат.
Си има предности и маани нетфликсот, ама како стриминг сервис е топ работа.
Кога патувам се што треба да напраам е еден клик, и без интернет си гледам филмови/серии. А тоа е посебно закон на лет од 2-3 часа.
За преводот, поентата ми е дома не разбираат сите англиски, па ако веќе плаќам, барем да има превод да можам да гледам со нив. Торентот си знам кои имаат добри снимки и од тие симнувам, за 3 минути си се симнува филмот. Кога веќе би идел на стриминг сервис, пример HBO GO ми се чини многу подобар и барем не прават филмови/серии со форсирана и нападна пропаганда.Не ме разбра, перат мозок со нивната пропаганда, не заради преводот.За преводот, поентата ми е дома не разбираат сите англиски, па ако веќе плаќам, барем да има превод да можам да гледам со нив. Торентот си знам кои имаат добри снимки и од тие симнувам, за 3 минути си се симнува филмот. Кога веќе би идел на стриминг сервис, пример HBO GO ми се чини многу подобар и барем не прават филмови/серии со форсирана и нападна пропаганда.
Ни јас.Јас изгледа не сум гледала од Тарковски, само што проверував![]()

Јас изгледа не сум гледала од Тарковски, само што проверував![]()
Ни Соларис, ни Сталкер?
Некој од тие два гарант си гледала.
Јас сум гледал, ама ни еден од тие 2.Ни јас.
Stalker и Соларис ми стојат симнати едно три-четири месеци може. Не сум седнал да ги изгледам.
Сликава ја видов пред малку, од некој јапонски филм Audition. Интересна ми беше, па ја пуштив тука.
П.С. Виолетова имаш профил на летербоксд?
Што знам, ко Сусаро што вели дека Улис е роман „за подоцна“, така и јас сметам за Тарковски. По тој што го гледав, сметам дека е „виша математика“ и морам да му влезам поспремен. Да, сметам дека скоро 2000 изгледани филмови од 2008 до сега се сепак премалку. 

Што знам, овој со Џорџ Клуни нема ништо да ти одземеА Соларис, ме напна книгата и сега се плашам дека филмот ќе ми ја одземе волјата за живот.![]()

Али не верувам и дека ќе ми даде нештоШто знам, овој со Џорџ Клуни нема ништо да ти одземе![]()

Освен времето на ВХС, што била застарена технологија, да не речам уште ко сум се родил, другото сум го доживеал.Заборавам дека многумина од тука не живееле во време кога немало VHS, DVD, интернет, компјутери, мобилни, видео-игри... Имало само еден-два канала на телевизија. Ако го пуштиле Сталкер или Соларис, па мање-више сите ги гледале.