Исто. Friends, The Office и Lost. Последните две ми ги тргнаа, за среќа се уште ги фаќам Friends, се додека ги има не се откажувамЈас нејвеќе го користев ради Friends
Јас ја користам услугата A1 XploreTV ако мислиш на неа, 250 денари месечно, има 40 ТВ програми, на лап топ ми е наместена, и кога сум во планина, така гледам ТВ
и после кај гледаш на мобилен или ?Живи глупости ми се овие стриминг сервиси, се знае BlueRay SPARKS, под триесе гига ако не е не ми се станува од кавето.
Ова или на пример искочени се 5-6 сезони ги имаш првите 4, останатите ќе ги додадат после Х рандом мецеси/година. Тазе што ми текнува е Бруклин 9-9.Една од работите што ме нервираат најмногу се филмови кои имаат по неколку дела. На пример некоја трилогија како Back to the Future, првиот дел го има, вториот и третиот не. Godfather 2 го има, 1 и 3 не. Или серија некоја од 12 сезони, ги има само последните 4. За другите треба да бараш друг стриминг сервис, или стрпливо да чекаш да се вратат некогаш.
Добро, значи мене ми го перат мозокот затоа што јас секако со англиски превод ги гледам филмовите и не сакам да се замарам со торенти.Да платиш на нетфликс значи дека плаќаш за да ти го перат мозокот, јас стварно не разбирам. Дури ни превод немаат...
Не ме разбра, перат мозок со нивната пропаганда, не заради преводот. За преводот, поентата ми е дома не разбираат сите англиски, па ако веќе плаќам, барем да има превод да можам да гледам со нив. Торентот си знам кои имаат добри снимки и од тие симнувам, за 3 минути си се симнува филмот. Кога веќе би идел на стриминг сервис, пример HBO GO ми се чини многу подобар и барем не прават филмови/серии со форсирана и нападна пропаганда.Добро, значи мене ми го перат мозокот затоа што јас секако со англиски превод ги гледам филмовите и не сакам да се замарам со торенти.
Јас сакам да си легнам на троседот и со даљинско да си одберам што да гледам. А не да симнувам торент кој може да е со тапа снимка, па барај превод, па поврзувај кабли и кога сакаш нешто да вратиш мора да станеш и да си сјебеш раат.
Си има предности и маани нетфликсот, ама како стриминг сервис е топ работа.
Кога патувам се што треба да напраам е еден клик, и без интернет си гледам филмови/серии. А тоа е посебно закон на лет од 2-3 часа.
Те сфатив. Јас да си ја кажам причината зашто пре би Нетфликс.Не ме разбра, перат мозок со нивната пропаганда, не заради преводот. За преводот, поентата ми е дома не разбираат сите англиски, па ако веќе плаќам, барем да има превод да можам да гледам со нив. Торентот си знам кои имаат добри снимки и од тие симнувам, за 3 минути си се симнува филмот. Кога веќе би идел на стриминг сервис, пример HBO GO ми се чини многу подобар и барем не прават филмови/серии со форсирана и нападна пропаганда.