UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Дај нека Реал се заозбилат малце, срамота е ваква екипа да заврши прва во Ла Лига.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.491
Поени од реакции
19.975

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Пред некој месец во темата за ла лига Џони @Трибиани убедуваше дека Фелиш е најголемиот талент, најголемиот мајстор со топка на новата генерација, а Мбапе бил онака, за трчање, као пејс мерчант или слично. Една од поголемите експертизи во последно време :kafence:
Уште стојам на тоа....неможи неколку лоши натпревари или месеци да ми го променат мислењето...тоа ми се базира на подолг рок...ќе видиме за некоја година кој е во право (ако сме тука живи здрави)...вака испаѓа како да чекаш лош натпревар или пораз на Атлетико Мадрид за да ме цитираш....ако одиме по истата логика ќе требаше и јас да те цитирам на секој негов постигнат гол или победа на Атлетико што нема никаква логика.

Или пак ако Португалија освојат ЕП а тој да е прва постава ќе треба да се скриете сите тука од срам....затоа пишав на подолг рок ќе се види.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.491
Поени од реакции
19.975
Брука и јад беше играта.
Уште кога видов постава знаев саат колку е.
Љоренте на бек ? Сериозно Чоло ?
Имаш екипа да играш фудбал, ме заболе дека цела одбрана е повредена, кој ку. се браниш со 6 души назад божем небаре против Сити играат.
Очајно издание, дали фокусот ќе го фрлат на Ла Лига бидејќи и таму се стопи разликата не знам ама како и да е вакво издание не е за оправдување, резил.
Автоматски споено мислење:

Уште стојам на тоа....неможи неколку лоши натпревари или месеци да ми го променат мислењето...тоа ми се базира на подолг рок...ќе видиме за некоја година кој е во право (ако сме тука живи здрави)...вака испаѓа како да чекаш лош натпревар или пораз на Атлетико Мадрид за да ме цитираш....ако одиме по истата логика ќе требаше и јас да те цитирам на секој негов постигнат гол или победа на Атлетико што нема никаква логика.

Или пак ако Португалија освојат ЕП а тој да е прва постава ќе треба да се скриете сите тука од срам....затоа пишав на подолг рок ќе се види.
Џони, јесте Феликс е талент ама јас да ти кажам, за тие 100 милиони ама апсолутно ништо не игра.
На последните два натпревари ја кочи само играта, ништо не прави.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.442
Поени од реакции
25.393
0-3...
ИМА да ве силувам и тебе и Џимеј во чикмаците накај Цапари, на суво.
0-4...

Тргам накај Битола, Џимеј од каде да те соберам?

edit - 1:4
Брат, ќеса носам веќе еве 7 години, неш јебат кај мене едноставно нема каде, те оставам само со Џони ако ти е толку мерак :icon_lol:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.962
Поени од реакции
30.986
Изгледа Реал пак ќе си освои 2 титули.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.491
Поени од реакции
19.975
Секако сакаше ти да искочите од ЛШ, не се секирај.
Нејќев, имаат тим да играат на два фронта.
Поготово против ваков Челзи, не е срамота да испаднат, срамота е да не упатат ни еден шут на голот.
Иако не е решен мечот ама ова беше тажно за гледање.

Дај нека Реал се заозбилат малце, срамота е ваква екипа да заврши прва во Ла Лига.
Реал бетер се :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Во вакви натпревари не би го критикувал многу Феликс затоа што буквално нема како да прими топка. Вака ептен е жртва на поставеноста затоа што единствена прилика да покаже нешто му е ако се врати да ја прими топката од Облак и го претрча цел терен со неа.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.973

Ми притекна онака на муабетот, не сум јас некој кој ќе бара постови од пред којзнае колку време :) грешка голема си, детето е жива превара, повеќе шанси за успех има Винчини, пошо и тој барата со топката. Ама ако беше до тоа, има еден куп фри стајлери и жонглери кои можат да ја скријат топката, ама не бива играчинод нив. Факинг Дембеле може било кој играч да претрча или да го исфрли со лажњак, ама сето тоа е џабе ако не ја ставиш топката во мрежа.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Ми притекна онака на муабетот, не сум јас некој кој ќе бара постови од пред којзнае колку време :) грешка голема си, детето е жива превара, повеќе шанси за успех има Винчини, пошо и тој барата со топката. Ама ако беше до тоа, има еден куп фри стајлери и жонглери кои можат да ја скријат топката, ама не бива играчинод нив. Факинг Дембеле може било кој играч да претрча или да го исфрли со лажњак, ама сето тоа е џабе ако не ја ставиш топката во мрежа.
Јас мислам дека му треба време...талентот и знаењето е тука..ја лепи топката.....за многу играчи велевме дека се превара ама пополека стануваат клучен дел во своите тимови...Рашфорд на пример е зверотина во Јунајтед...враце не се држи..уште да го наштелова шутот и ќе биди светска класа играч...Мектоминај исто..експоненцијален напредок има оваа сезона и веќе е first team material.....нека игра костантно и другата сезона Фелиш па ќе прајме муабет.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.054
Поени од реакции
117.000
Феликс додека не си отиде од Атлетико ништо нема да направи, едноставно не може да дојде до израз во таа канцерогена дефанзивна игра на Чоло каде во шанса влегува еднаш на секоја втора утакмица.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Кога европски судија ќе биде делигиран на меч во кој игра некоја шпанска екипа, сигурно корне коси и плаче два дена после тоа.
Мислев дека одредени екипи и играчи го прават тоа, ама не може чергарењето да се оддели од карактерот на терен. Секој дуел, секој фаул, лажен фаул, одлука на судија, беше проследена со еден куп врескања од клупа, трибини, тревник. Дваесет и пет души го обиколуваат Брикс, џавгање, притисок, ух.

Како за тим кој се наоѓаше во крајно инфериорна положба во однос на Атлетико Мадрид, отпишан од самиот старт од големите форумски зналци (ЧеЛзИ 7%, Атлетико 1234%), квоти во обложувалници и поширока медиумска фудбалска јавност, победа на гости без примен гол и криење на топката за 90 минути, не е гака лошо.

Реваншот ќе биде интересен.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
1614119432441.png

квоти во обложувалници
Немам појма каде си гледал ти, ама квотите денеска беа израмнети со мала предност на домаќинот како и секогаш во вакви дуели.

А за пласман понатаму, пред денешниот натпревар беше 1.80 за Челзи да оди понатаму а околу 2 да оди Атлетико, значи мала предност се даваше на Челзи според кладилници да се пласира понатаму

Kajgana Shop

На врв Bottom