- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.907
- Поени од реакции
- 121.197
Ми смета, а и не сум некој љубител на Линч, поточно од такт ме вади тоа копиле. Уствари зависи какви нелогичности, пример REC ми се свиѓаше ако си го гледал. Барав нешто јако, збунувачко, така да ме нервира цел филм од што ќе се мислам што е и како е. Се слагам со Злате дека Шпанците и Корејците се врвот за тоа, иако грото од тие што ги предложи ги имам изгледано сепак топ предлози имаше дадено. Има некои и што ги немам така да ќе ги изгледам па ќе дадам мислење. Јас само би ја додал и скандинавската кинематографија овде, може не се до толку мајндфак како шпанците и корејците али бруталноста им е на врвот.Ако не ти смета малку поекспериментален филм, ако си ок со Линч на пример, ѕирни го.
Чек сеа за твојов од утре натака ќе проценам, денес има финале Австралија Опен, треба да хркљам ако изгуби Џокле и да дупам Србенди, а ако тепа ќе треба да се борам со нив и да се објаснувам, па следи Милан-Интер, па Арсенал-Сити и на крај ПСЖ-Монако. Ме разбираш ваљда, долг и напорен ќе е денов.
Автоматски споено мислење:
Не сум го гледал. Отварам на ИМДБ и пишува комедија/крими/драма, така да или ти не ме сфати што барам или ИМДБ трипа.After Hours, ако не си го гледал