Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Дара ме 2 сата смара. Локал-патриотски филм што може да ги допре само Србите и оние што се осеќаат така.

Боље да изгледаш концерт од Дара Бубамара. Бар ќе гледаш кај скокаат балоните на лудана. :D

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.674
Кај можам да го симнам Quo vadis, Aida?. На Rarbg и Yts го нема.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Фала многу.
Но знај, велат не е квалитетен рипот 2гб. Еден има пишано во коментар, го немам проверено ама изгледа точно е пошо
на балканскиве тракери има еден 2.58гб ама не сум задоволен и од него.
На Secret Cinema има 1080п 3гб шо е најбоље рип ама горе десно има watermark-чиште.

Е сеа останува некој да го изнајми од тука, 4 еврони
и да ми дае акаунт/пасс да пробам да го соберам а 90% мислам дека ќе можам.
Тука е ваљда најбоље верзија, без watermark.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Тајванскиов A Sun е многу добар филм.
Штета што беше предолг и имаше неколку вишок сцени, без кои би добил повеќе динамика и би бил одличен.

Сцената што ја снимиле на Водно беше топ. :love:

Уште еден филм подобар од Another Round.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Цела среќа што овде сум модератор па ќе ми се исполни желбата да избришам интерашки пост.
I got your back bro, кажи кога сакаш одма ќе најдам некој интерашки пост за бришење :love:

Дара ме 2 сата смара. Локал-патриотски филм што може да ги допре само Србите и оние што се осеќаат така.
Многу лош филм, подобро да не го правеле. Имам прочитано еден тон на тема Јасеновац, ужасна трагедија која заслужуваше многу подобар филм. Ова е ТВ филм нешто, ситен буџет претпоставувам, како прво и основно нема ни soundtrack / music score кој е неопходен.

Инаку на вакви темни теми, најмногу ме има погодено овој филм:

Savior (1998)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
I got your back bro, кажи кога сакаш одма ќе најдам некој интерашки пост за бришење :love:

Многу лош филм, подобро да не го правеле. Имам прочитано еден тон на тема Јасеновац, ужасна трагедија која заслужуваше многу подобар филм. Ова е ТВ филм нешто, ситен буџет претпоставувам, како прво и основно нема ни soundtrack / music score кој е неопходен.

Инаку на вакви темни теми, најмногу ме има погодено овој филм:

Savior (1998)

Истиот режисер е, мене Дара ми легна одличен филм

Kajgana Shop

На врв Bottom