Остај тоа што пишува, далеку е од комедија.Не сум го гледал. Отварам на ИМДБ и пишува комедија/крими/драма, така да или ти не ме сфати што барам или ИМДБ трипа.
Фала многу.На 1337x точка to
Прегледај го приврзокот 285221
Но знај, велат не е квалитетен рипот 2гб. Еден има пишано во коментар, го немам проверено ама изгледа точно е пошоФала многу.
Кери заслужи барем номинација за Оскар за Eternal Sunshine. Исто и за The Truman Show.Sadge
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
I got your back bro, кажи кога сакаш одма ќе најдам некој интерашки пост за бришењеЦела среќа што овде сум модератор па ќе ми се исполни желбата да избришам интерашки пост.
Многу лош филм, подобро да не го правеле. Имам прочитано еден тон на тема Јасеновац, ужасна трагедија која заслужуваше многу подобар филм. Ова е ТВ филм нешто, ситен буџет претпоставувам, како прво и основно нема ни soundtrack / music score кој е неопходен.Дара ме 2 сата смара. Локал-патриотски филм што може да ги допре само Србите и оние што се осеќаат така.
I got your back bro, кажи кога сакаш одма ќе најдам некој интерашки пост за бришење
Многу лош филм, подобро да не го правеле. Имам прочитано еден тон на тема Јасеновац, ужасна трагедија која заслужуваше многу подобар филм. Ова е ТВ филм нешто, ситен буџет претпоставувам, како прво и основно нема ни soundtrack / music score кој е неопходен.
Инаку на вакви темни теми, најмногу ме има погодено овој филм:
Savior (1998)
Не е само до режисерот, за жал.Истиот режисер е, мене Дара ми легна одличен филм