Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Признајте си дека сакате Милан да тепа денес, не глумете лудило :)
Јас сум за Милан, 10 пати е подобро тие, пошто Интер се единствени ривали според мене за Скудето

Имајќи го Томори да го пуштиш да се брка со Лаутаро, ти избираш да го ставиш Кјаер. Пукање во нога Пиоли, јеботе.

Кјаер воопшто не е проблемот тука. Проблемот е Ромањоли. На негова душа е голот.

Зошто Милан на дресовите имаат беџ за освоени титули во ЛШ? Има некое правило за беџовите во Сериа А?

Зошто Милан на дресовите имаат беџ за освоени титули во ЛШ? Има некое правило за беџовите во Сериа А?

Зашто им се може :icon_lol:
Од една страна е беџот со освоени ЛШ а од друга е логото на серија А

Звездичката над логото на клубот е за 10 освоени титули. Над 10 титули една звездичка, над 20 две и тн.

Незнам за какво правило мислиш?

Него зашо вар не реагираше за држењето над Ибра од Шкринијар?

Веројатно сакаат на некој да му набијат реални комплекси...

Тешко на нормалните навивачи на Интер ако издркотината Тролејбус им ги брани ставовите. Човек со тешки шизофрени пореметувања поради тоа што татко му го злоставил кога имал 5 години.

Затоа што Ибра не е Квадрадо и не игра за Јувентус.

пс. Не ме заебавај дуел беше, какво држење, само така ти изгледаше тебе бидејќи Ибра падна како покосен.

Звездичката над логото на клубот е за 10 освоени титули. Над 10 титули една звездичка, над 20 две и тн.

Озбилно го слушаш коментаторот на Аерна што треска? Ако нешто се судеше тоа ќе беше фаул во напад...

Памтам дека Ливерпул бараше дозвола од ФА да носи беџ за освојување на светско клубско првенство и одобрено беше да го носат на еден натпревар. Затоа прашав дали можат каков сакаат беџ да си стават, дека ваквите беџови ги носат на ЛШ натпревари другите.

1.01 беше квота дека Марли ќе го спомне тоа. Сеа гарант на крај на меч ќе најде 2-3 ситуации и ќе замара за тие прогласувајќи го Милан за подобар противник. А пример не е џентлмен и да праша зашо Ребиќ не доби жолт сега на крај на прво... Ах бе Марли бе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom