За Џое ВилокЈа чуваме 10-ката за некој?
По мене нема споредба во менталитетот на Скандинавецов со Суарез, на тема испорачување на очекуваното. Јас полагам многу надеж во Одегард и се надевам и на перманент трансфер. Млад е и одличен играч, али па тоа да не ги помати плановите за на лето да купиме некоја докажана 10ка. Мислам дека се чува бројот за некогоНешто ми кажува дека Денис Суарез 2 ќе испадне сценариово, ама дај боже да грешам.
Кај ќе ја давате десетката среде сезона кога Озил е регистриран како 10 на почеток од сезона?Ја чуваме 10-ката за некој?
И? Не смеј да се дај на друг?Кај ќе ја давате десетката среде сезона кога Озил е регистриран како 10 на почеток од сезона?
Нормално дека не смеЈ.И? Не смеј да се дај на друг?
Samo sto Ozil ne bese voopsto prijaven sezonava, inace mozno e da ja zemat 10kata nekoj od momentalnive igraci no radi nekoe pravilo ne smeele da smenat broj na sred sezona.Нормално дека не смеЈ.
имаш еден играч регистриран на почеток од сезона во Премиер Лига со 10, до крај на сезона е фатен бројот.
Може ако се сменети правилата за регистрација, знам не смееше до скоро, имаше случка со некој од Јунајтед сезониве, не памтам со кој. Ако Озил не бил ни пријавен, тоа е друг муабет, не знаев.Samo sto Ozil ne bese voopsto prijaven sezonava, inace mozno e da ja zemat 10kata nekoj od momentalnive igraci no radi nekoe pravilo ne smeele da smenat broj na sred sezona.
Не смее* (се извинувам, вие од Скопје секогаш литературно сте се изразувале).Нормално дека не смеЈ.
имаш еден играч регистриран на почеток од сезона во Премиер Лига со 10, до крај на сезона е фатен бројот.
Што биднало, ќе ви ги укинуваат ли СК ?Спремајте линкови од 1.3.2021 сите што сме на А1 кабловска.
Место да идеме напред се враќаме ко пред 15 год што се утепуавме барајќи линкови за фудбал...
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Да, на нивно место Арена.Што биднало, ќе ви ги укинуваат ли СК ?
А нема понуда да си доплатиш да ги имаш нешто такво ?Да, на нивно место Арена.