Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто ми кажува дека Денис Суарез 2 ќе испадне сценариово, ама дај боже да грешам.

Нешто ми кажува дека Денис Суарез 2 ќе испадне сценариово, ама дај боже да грешам.
По мене нема споредба во менталитетот на Скандинавецов со Суарез, на тема испорачување на очекуваното. Јас полагам многу надеж во Одегард и се надевам и на перманент трансфер. Млад е и одличен играч, али па тоа да не ги помати плановите за на лето да купиме некоја докажана 10ка. Мислам дека се чува бројот за некого ;)

Ја чуваме 10-ката за некој? :unsure:
Кај ќе ја давате десетката среде сезона кога Озил е регистриран како 10 на почеток од сезона?

И? Не смеј да се дај на друг?
Нормално дека не смеЈ.

имаш еден играч регистриран на почеток од сезона во Премиер Лига со 10, до крај на сезона е фатен бројот.

Нормално дека не смеЈ.

имаш еден играч регистриран на почеток од сезона во Премиер Лига со 10, до крај на сезона е фатен бројот.
Samo sto Ozil ne bese voopsto prijaven sezonava, inace mozno e da ja zemat 10kata nekoj od momentalnive igraci no radi nekoe pravilo ne smeele da smenat broj na sred sezona.

Samo sto Ozil ne bese voopsto prijaven sezonava, inace mozno e da ja zemat 10kata nekoj od momentalnive igraci no radi nekoe pravilo ne smeele da smenat broj na sred sezona.
Може ако се сменети правилата за регистрација, знам не смееше до скоро, имаше случка со некој од Јунајтед сезониве, не памтам со кој. Ако Озил не бил ни пријавен, тоа е друг муабет, не знаев.

Мислам дека бројот 10 уште не го даваат од маркетинг цел, поради продажбата на дресот на Озил. Сепак тој ни беше најпопуларен играч, со најголем број следбеници и сѐ уште ќе остваруваат профит од продажбата до крај на сезона.

Нормално дека не смеЈ.

Не смее* (се извинувам, вие од Скопје секогаш литературно сте се изразувале).

П.с добар овај Бурке, од Шефилд. :)

Спремајте линкови од 1.3.2021 сите што сме на А1 кабловска.

Место да идеме напред се враќаме ко пред 15 год што се утепуавме барајќи линкови за фудбал...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Спремајте линкови од 1.3.2021 сите што сме на А1 кабловска.

Место да идеме напред се враќаме ко пред 15 год што се утепуавме барајќи линкови за фудбал...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Што биднало, ќе ви ги укинуваат ли СК ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom