Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ 10:
![]()
Лапај 3 бода следен викенд, па ќе ја мислиме до каде ни се амбициитеАма со најмногу утакмици изиграни од сите околу нас, иначе математички прецизно и од 4-то место сме само 5 бода
Сега вредеа ли овие три бода елиминација од ФА купот во саботата? Ќе видиме дури на крај на сезона.
Да не се радуваме многу сепак воа е само Сотон.
Колку само со различни очи можеш да гледаш ист натпревар. Јас во ниту еден момент не почуствував загрозување на нашето водство. Почнавме доминантно од почеток до крај. Имаше периоди кај што им ја дадовме топката и разбирливо беше тоа. Сепак и они се солиден тим сезонава.Овие две утакмици имам чувство дека премногу се опуштија и пак влетаа во комфор зона колективно.
Вторава со Саутемптон ја извади моменталниот блесок на Лаказет и Сака користејќи ја укажаната шанса. Не доминиравме на ниеден дел од теренот, одбраната имаа среќа што Лено е на гол, нападот тоа што Саутемптон беа заспани.
На Седрик му треба уште малку време да се опушти, има добар и видлив напредок. За да го одмори Тирни е супер, за нешто повеќе барем за сега тешко.
Лаказет ќе ме натера уште еден монитор да купувам за резерва ако продолжи зицери да промашува.
Добро е што победивме и барем надеж имаме за топ 6.
Ако е тоа тогаша е претерано клубот да му дава две утакмици досега одмор заради развод, мислам нека се разведе било кој од вас тука да видам дали ќе му кажат да не доаѓа на работа.
Од каде ја прочита таквата шпекулација?
Друже, да не ја гледаше репризата од некни?Овие две утакмици имам чувство дека премногу се опуштија и пак влетаа во комфор зона колективно.
Вторава со Саутемптон ја извади моменталниот блесок на Лаказет и Сака користејќи ја укажаната шанса. Не доминиравме на ниеден дел од теренот, одбраната имаа среќа што Лено е на гол, нападот тоа што Саутемптон беа заспани.
На Седрик му треба уште малку време да се опушти, има добар и видлив напредок. За да го одмори Тирни е супер, за нешто повеќе барем за сега тешко.
Лаказет ќе ме натера уште еден монитор да купувам за резерва ако продолжи зицери да промашува.
Добро е што победивме и барем надеж имаме за топ 6.
Друже, да не ја гледаше репризата од некни?
Баш ова болдотКолку само со различни очи можеш да гледаш ист натпревар. Јас во ниту еден момент не почуствував загрозување на нашето водство. Почнавме доминантно од почеток до крај. Имаше периоди кај што им ја дадовме топката и разбирливо беше тоа. Сепак и они се солиден тим сезонава.
Да не паднеше голот на Сака, може ќе паднеше гол на Лаказет, ЕСР итн... Во налет бевме уште од самиот почеток. Корнерот беше чиста глупост на Пепе што се прошета во шеснаесетникот. Точно дека имаа шанси на моменти Саутемптон, ама Арсенал најголем дел од времето играше организирано во одбрана и штедеше енергија. Сигурен сум дека при резултат 2-2, ќе се активираа во нападот и ќе одеа на трет гол. Стварно немам забелешки денеска за играта. Заради индивидуални грешки беше загрозен Лено.Баш ова болдотШто знам ете мене не ми влеваа сигурност испадите на кловнот, на средина не осетив некоја доминација туку баш напротив неорганизираност. Па кога поради банална глупост се сплеткаа пред Лено и за малку не примивме гол мислам дека комшиите ме слушнаа како пцујам
На конец ни висеа бодовите денес според мене, ако не паднеше голот на Сака тешко дека ќе задржевме и реми.
Реално гледано невозможно е секоја утакмица да ја тепамеСледната со Јунајтед е утакмица на која мора да се победи инаку паѓа во вода оваа победа.
Мора да се задржи моментумот во лига, а нема подобро против (ваљда во тој момент) лидерот на табела.