Циркузантски клуб...му се трефна двапати во историјата со менување на тренери преку ноќ и мислат дека секогаш ќе има резултат....мило ми е што тонат откако го избркаа Конте...господ бог за сите тренери што биле после него...ќе тргни лошо Тухел догодина , и него ќе го избркаат.
Ако е Конте господ бог трењер, дај боже јоште двеста године да ви биде трењер на Интер, па ако не он, његово поколење.
Интересно е да пишуеш за циркузантски клуб како човек што е познат по циркузантско познавање на фудбал.
Не, епа добро. Штом не ви одговара тебе и на Џони, еве јас ја прогласувам за поништена.
Европа Лига е компетитивно натпреварување кое носи трофеј. Вреден трофеј, а не ,,Тим Трофео" или ,,Сузуки Куп".
Функционира секако..сега засега Челзи е на нивото на Арсенал пред 8-9-10 години..кога ги заебаваа дека топ 4 не му бега секоја година....битка за титула е научна фантастика за Челзи од оваа перспектива сега засега...јасно е дека конкуренцијата е тешка и сите екипи се јаки ама таа политика со бркање на тренери неноси резултат на подолг рок во денешниот фудбал.
Џони, таа политика го етаблираше Челзи на европска мапа. Што е тоа долг рок? Единствено доколку тренер се задржи повеќе од три години некаде?
Фрли поглед на изминатите години по доаѓањето на Роман и кажи ми што си забележил.
Премногу романтизираме понекогаш. Не може сите клубови да се Манчестер Јунајтед со Фергусон. Едноставно не може. Постојат и други летимини модели на функционирање.
Не, епа добро. Штом не ви одговара тебе и на Џони, еве јас ја прогласувам за поништена.
Европа Лига е компетитивно натпреварување кое носи трофеј. Вреден трофеј, а не ,,Тим Трофео" или ,,Сузуки Куп".
Циркузантски клуб...му се трефна двапати во историјата со менување на тренери преку ноќ и мислат дека секогаш ќе има резултат....мило ми е што тонат откако го избркаа Конте...господ бог за сите тренери што биле после него...ќе тргни лошо Тухел догодина , и него ќе го избркаат.
Стварно треба некој да е очаен па да го ангажира Тухел среде сезона. Која само лажна слика ја даваат за него титулите со ПСЖ во Франција. Кај и да е ќе стане човеков нов Емери. Ќе се шлепа неколку години на повремените успеси, ќе добива ангажмани од звучни клубови што се во криза додека не видат дека стварно е обичен просек и на крај ќе се врати да тренира некој бундеслигаш од средина на табелата.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.