Attack on Titan ( Shingeki no kyojin)

• Креатор на темата Креатор на темата ~2A
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен бев попален по серијава, ама ептен. Се додека не отидоа во подрумот и приказната отиде во правец кој воопшто не ми се допаѓа до толку да сега не ми се гледа последната сезона.

Еве сега гледам и горе што сум напишал лани. Фак ит, тоа е тоа. :unsure:

Ептен бев попален по серијава, ама ептен. Се додека не отидоа во подрумот и приказната отиде во правец кој воопшто не ми се допаѓа до толку да сега не ми се гледа последната сезона.

Еве сега гледам и горе што сум напишал лани. Фак ит, тоа е тоа. :unsure:

Според мене сосема океј беше пресвртот со подрумот, знам многу теории си вртев низ глава, ама тоа не го предпоставив, а како што гледам одлични критики има по нетов и манга читачите викаат последнава ќе е најдобра сезона, така да јас лично сум возбуден за тоа што следува.

А еве според тебе, што требаше да се деси во подрумот, чисто ради дискусија :D

Според мене сосема океј беше пресвртот со подрумот, знам многу теории си вртев низ глава, ама тоа не го предпоставив, а како што гледам одлични критики има по нетов и манга читачите викаат последнава ќе е најдобра сезона, така да јас лично сум возбуден за тоа што следува.

А еве според тебе, што требаше да се деси во подрумот, чисто ради дискусија :D

Абе океј, верувам дека ќе биде се супер, ако ти се допаѓа тогаш драго ми е за тебе, јас никако не велам дека е лоша серија или слично, напротив имам само позитивни работи да кажам за АоТ.

Па и горе имам напишано, немам некоја идеја што би бил подобар пресврт, едноставно не ми се допаѓа каде отиде приказната.

Причина поради која не ми се гледа е тоа што бев споилнат за што ќе се случува - инвазијата на Marley и the Rumbling, што е поентата да гледам како некој го roflstomp-ува цел свет без никаков предизвик? Одбивни ми се филмови со човек-армија, суперхерои итн

Целиот серијал е веќе катастрова не знаат во кој правец одат.

f2o9nga77ma61.png

Сам си побара :cool:

Mnogu odlicna poslednava epizoda.

Samo edno ne mi e jasno. Neli eren go iskoristi celustiot Titan za da ja skrshi cekanot od kristalot, neli malce od krvta ostana u ustata na celustot pa da si ja podelat mokta?

Mnogu odlicna poslednava epizoda.

Samo edno ne mi e jasno. Neli eren go iskoristi celustiot Titan za da ja skrshi cekanot od kristalot, neli malce od krvta ostana u ustata na celustot pa da si ja podelat mokta?

Како што имам сфатено, моќта не се стекнува само со јадење на шифтерот, туку со консумирање на рбетната течност или како и да се вика, па кој ќе го изеде тој дел ја добива моќта така да не може да биде поделена.
Плус Ерен посекако планираше него следен да го изеде па во кого и да се паднеше моќта не му беше битно.

Иначе последнава епизода има 10 оцена на имдб, а предходните две 9.9, одлична е цела сезона реално, се исплатеше релативно спориот почеток. (y)

Ne ostana li nesto i Galliard da zamezi? Mislam so negova usta se skrshi kristalot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom