Attack on Titan ( Shingeki no kyojin)

• Креатор на темата Креатор на темата ~2A
  • Време на започнување Време на започнување
Кога почнуваат епизодите?
26ти??

Вчера почна, од денес има торент на nyaa.si
Мене повеќе ми е за страниве како kissanime итн. затоа што Росемберг не користи торенти :icon_lol:
Во секој случај благодарам :)

From now on, we’ll be fighting humans too, and not just Titans.

Предобри првите две епизоди. Мислев да чекам да излезат сите па да ги гледам ама не издржав.

Levi :ljubove:

Attack on Titan - S03E02 13515123.gif

Лелеле каква завршница. Лудница! :vozbud:

Едино што не ми се допадна е тоа што открија во подрумот. Додуша и немав нешто посебна идеја што ќе откријат али нема врска, едвај чекам наредна епизода да искочи.

Znaejki sho se slucuva vo mangata, samo da ve predupredam, po podrumot paga kvalitetot.

Он холд ми е до 113 чаптер сум и додела ја следев беше многу падната на квалитет

Мене не ми е јасно зошто ја рекламираат како финална сезона а мангата уште излегува.
почнав да ја читам и моментално има излезено 135 поглавја а дејството
од четврта сезона почнува околу 90то поглавје.
или набрзинка ќе ја сумираат до крај што не е логично бидејќи темпото е споро во првитр 3 епизоди или мангата ќе си продолжи а анимето ќе заврши со cliffhanger.

Мене не ми е јасно зошто ја рекламираат како финална сезона а мангата уште излегува.
почнав да ја читам и моментално има излезено 135 поглавја а дејството
од четврта сезона почнува околу 90то поглавје.
или набрзинка ќе ја сумираат до крај што не е логично бидејќи темпото е споро во првитр 3 епизоди или мангата ќе си продолжи а анимето ќе заврши со cliffhanger.

Неофицијално ќе биде поделена на два дела како 3 сезона што беше, по 16 епизоди по дел.

Така да рачунај додека да излезе 2 дел, ваљда ќе заврши мангата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom