Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која е корелацијата помеѓу првиов и вториов дел од напишаново?
Pisav deka e u ocajna forma,bas sega koga vi treba najvise.Ete deneska so umreniot Fulam dobi samo 20 min i odigra edno golemo nisto.Sve na sve ne vi se pisuva dobro, zadovolen si.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Pisav deka e u ocajna forma,bas sega koga vi treba najvise.Ete deneska so umreniot Fulam dobi samo 20 min i odigra edno golemo nisto.Sve na sve ne vi se pisuva dobro, zadovolen si.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Влезе во 75 минута. Имаше две ситуации. Да беше стабилен Абрахам ќе се впишеше како асистент. Другата беше зицер кој не смееше да го промаши.
Но не ми беше јасно како ги поврза сите овие работи во едно, Вернер, Лампард, формата, чуда...
И сега не ми е.

Влезе во 75 минута. Имаше две ситуации. Да беше стабилен Абрахам ќе се впишеше како асистент. Другата беше зицер кој не смееше да го промаши.
Но не ми беше јасно како ги поврза сите овие работи во едно, Вернер, Лампард, формата, чуда...
И сега не ми е.
Dzabe se trudis, retko glup i nepismen e botot

И сега не ми е.
Dzabe se trudis, retko glup i nepismen e botot
Ај честито @RATM имаш удварач :D

Не, Тотенхен ги пратам а со оваа канцер игра ни ФК Велушина нема да можат да ги добијат.
Се глеа дека дека ептен ги пратиш како играат. У право беше дека неможат да ги добијат Шефилд. Еве на полувреме ептен се мачат.

Се глеа дека дека ептен ги пратиш како играат. У право беше дека неможат да ги добијат Шефилд. Еве на полувреме ептен се мачат.
Но сепак брат да и го запамтиме зборот на Стефи.

Рики и компанија пошто ве нема, после натпреварот не ви се важи да си знаете хехех

Баји на клупа за Линделоф. Зошто?
Зихерашки состав на Солскјер (класика), ми мириса на победа на Ливерпул.

Уфф, офанзивно ќе оди Клоп.

Очекувам многу мачна утакмица. Се надевам Јунајтед ќе ги искористат дефанзивните слабости на Пул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom