Ska Maniac
Бараба
Изреката " Има време , млад е. Животот е пред него. " ако беше слика :Не постои млад или стар играч. Постои добар и лош играч.
Не знам чија беше оваа девиза ама точна е од почеток до крај.
Милион примери има за ова.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изреката " Има време , млад е. Животот е пред него. " ако беше слика :Не постои млад или стар играч. Постои добар и лош играч.
Не знам чија беше оваа девиза ама точна е од почеток до крај.
Милион примери има за ова.
Изреката " Има време , млад е. Животот е пред него. " ако беше слика :
![]()
![]()
Има по кладилнициве да се обложиш за различни животни кои би можеле да влезат на терен. Еве ние можеме со сигурност да се обложиме дека кога ќе игра Македонија, магариња ќе влезат на терен.мачка претрча на терен на мечот Швајцарија - Норвешка.
повеќе ефект имаше од кузмановски - талевски.
ова е света мачка, од пирамида избеганаИма по кладилнициве да се обложиш за различни животни кои би можеле да влезат на терен. Еве ние можеме со сигурност да се обложиме дека кога ќе игра Македонија, магариња ќе влезат на терен.
Neznam so se zamarate tolku za Chile, posle ovaa blamaza deneska ovie kopita treba uste denes da se pakuvaat.Реално, Чиле бољи се држат против Шведска од нас :/
Само што тргнав да го постирам. Од секогаш ми се допаѓал Ѓоргон како говорник, има што да каже.(6) Gde ide makedonski rukomet? - YouTube Интересно интервју, и за се досега кажано АПСОЛУТНО Е ВО ПРАВО!
Во една вака ваква ситуација дури таа Б Екипа на Ј Кореа можи слободно со 10 разлика да не тепа.Мислам Тунис и Австрија ќе не победат. Мароко ако им тргне..што да не. Ангола не е до толку аматерска екипа исто. Вака од прва мислам би можеле со Конго, Уругвај, Капе Верде и оваа Б екипа на Кореја...