Добри сме во второво: за пола полувреме веќе имаме повеќе голови од првото полувреме. Што ли им кажал Дебакло Брестовац во соблекувалните, што ги мотивирал вака? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ти читаш што ти пишуваат?!Изгледа и ти не сакаш да ме разбериш.
Пораз дали 10 дали 20 разлика е ист ...се што е над 7-8 е веќе убедлив пораз...јас пробвам да ви објаснам дека неможите на некој што е слаб да му се лутите зошто е слаб...убав пример ти дадов со ПЛ екипите .
Ја вртиш работата у круг цело време, сега до салите и условите ли е или до менталниот склоп на играчот, или до тоа шо мама и тато ќе платат синчето да игра.Кире,Пандев и останатите легенди се исклучок...а не секојдневие...такви еднаш на 30 години се раѓаат и успеваат....спортисти на нивото на Талески и Кузмановски се нашата реалност.
Проверив сега нешто, значи на СветскоЗарем е важно?играта е за никаде
Автоматски споено мислење:
ај ќе разберев 20:10, ама 30:10
Не е исто. Пораз од 7-8 разлика е веќе израз на неквалитет. Пораз од 20 разлика е декласирање и израз на пичкарење и предавање.Изгледа и ти не сакаш да ме разбериш.
Пораз дали 10 дали 20 разлика е ист ...се што е над 7-8 е веќе убедлив пораз...јас пробвам да ви објаснам дека неможите на некој што е слаб да му се лутите зошто е слаб...убав пример ти дадов со ПЛ екипите .
Ја не можам да сварам кога играчи кои се по 24-25 години, а ми ги продаваат коментаториве ко млади. Тоа треба веќе да се созреани играчи.Тоа што се млади не е никакво оправдување.
Не постои млад или стар играч. Постои добар и лош играч.Тоа што се млади не е никакво оправдување. Едно е искуство, а друго е правење почетнички грешки и немање желба за докажување. Немаат мотивација, целосно се изгубени.
јадел ќевапи од крокодил...Богами оној од Конго пикерот има јадено и тоа многу повеќе од еднаш.![]()
Па тоа го зборам три дена уназад. Заедно почнаа да играат и Талески и Кузмановски и Пешевски.Ја не можам да сварам кога играчи кои се по 24-25 години, а ми ги продаваат коментаториве ко млади. Тоа треба веќе да се созреани играчи.