- Член од
- 27 јуни 2018
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 609
Според мене ова е само една маркетиншка глупост, ер фрајер, а во суштина е конвекциска печка со вентилатор во помал размер, спрема тоа и логично е да нема некоја разлила во јадењето, 200ц се 200ц и во еднатс и во другата единствено што за традиционалната конвекциона печка ќе треба да јс загрееме 20 минути за да достигни температура додека овде дека е една рака простор ќе ја постигне температурата одма. Друга работа потрошувачката со ова е поголема иако е пример 1.5 киловат наспрема 2 или 2.3 киловати во печка бидејки собира премалку храна и мора да се користи секој ден, додека кај нормална печка ќе ја искористиш 2 пати во неделата наместо 7 пати. Исто и за миењето дека било лесно во машина за садови, па и тавата или решетката се мие во машината за садови, во мојот случај не користсм машина не сум видел мака посебна досега да измијам некоја чаша или тава И плус завзема додатно место на работната маса. Спрема мене не вреди да се даваат пари за ова освен ако си сам човек, немаш конвекциона во домот и сакаш да правиш мини оброци цело време.
Еве и едно добро видео за ова
Еве и едно добро видео за ова
Последно уредено: