Одлично изгледа за ЛампардНе изгледа ич добро за Лампард.
Каква врска има Лампард што е клубска легенда на Манчестер Сити со тоа што не бил избркан до сеа од Челзи?Мислам дека Лампард не е отпуштен само пошто е Лампард. Да беше било кој друг до сега ќе јадеше клоца. Ама со клубска легенда не е така лесно.
Тие што беа конфузни, беа. Можеби и сами повлекле наназад. Туку главниов арбитар беше надвор од колосек. Се збуни, не знаеше како да се однесува. Не знаеше каде да постави ѕид, дали треба картон на голманот (апсолутно мораше жолтата картичка да му ја покаже) или не.Мислам дека играчите ја извлекоа топката неколку сантиметри наназад. Делуваа сите тројца ептен затечени од индиректниот, па скоро 2 минути се договараа што да прават, како да проиграат и кој да шутира.
30 милиони барале за БуендијаЗа тие шо немат пари како Арсенал, еве златна шанса, само мртвите дали ќе ја искористат ...
Zatoa sto nemase potreba Norvic da si gi prodava najdobrite igraci. Na finansiski plan odlicno stojat, predhodnata sezona koga vlegoa vo PL nisto poznacajno ne kupija, samo pozajmici, a zarabotija golema para so samiot vlez vo PL.Не ми е јасно зашо ниедна екипа не проба да го купи Буендиа за летниот трансфер пазар.
сите имаат пропусти и нормално е тоа зашто никој неможе да предвиди како ке се развие играчот понатаму а таленти има еден куп ако ги плаќаат колку им бараат ехеее кај ке им е крајотТежок пропуст на Леви кога се ценкал за 20че пред неколку сезони, сега вредноста на Грилиш е 100м ...
![]()
Автоматски споено мислење:
За тие шо немат пари како Арсенал, еве златна шанса, само мртвите дали ќе ја искористат ...