Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Маринер ќе настапи на сцена во второ :icon_lol:
Едино со офсајд би можел да настапи со нишо друго :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

А добро ова не е пенал?

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.666
Поени од реакции
11.736
Едино со офсајд би можел да настапи со нишо друго :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

А добро ова не е пенал?
Не е
Лани вака напукан беше Робертсон у дербито со Јунајтед, викавте мн блиску било немал панса да реагира

Sent from my iPhone using Tapatalk

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Znaci bolja varijanta e sam da si napravis sopka odkolku protivnicki igrac so raka da ja izbaci za da si bide penal i se da bide regularno. Top :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Pray for Mane. Духот на Симо Хаја присутен на ,,Сент Мерис".

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А кој си направил сам сопка?
Мисли на Погба некни а истиот тој фураше лани - ако има контакт, пенал е. Што и имаше некни.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ворд Прасус и Вестегард би им легнал као шамар на будалу.
Вестергард таман ќе се вклопи со Ван Дајк. Двајцата со повредени колена ќе си прават муабет на рецепција у Промедика.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сфаќам како би го подобриле Ливерпул и Вестергард и ЏВП. ЏВП поготово требаше уште одамна да стане везњак од типот на Фернандеш, КДБ итн, иста генерација со Шо е од U21. Ако ги купат, пола форум ќе прави мемиња дека ги одрале за просеци.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не сфаќам како би го подобриле Ливерпул и Вестергард и ЏВП. ЏВП поготово требаше уште одамна да стане везњак од типот на Фернандеш, КДБ итн, иста генерација со Шо е од U21. Ако ги купат, пола форум ќе прави мемиња дека ги одрале за просеци.
Ама ако ги земат за евтино? :D
Нешто како Џота/Шаќири што им беа, сигурно ЏВП и Ингс би им легнале добро...нели, ако ги земат евтино.
Не би ги подобриле првите 11, ама depth и се тоа..мх мх

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.365
Мисли на Погба некни а истиот тој фураше лани - ако има контакт, пенал е. Што и имаше некни.
Секако дека имаше контакт. Еден од посрамните пенали у задње време.

Ова од пред малце за мене е чист пенал, раце одвоени од тело, спречува удар кон гол = пенал.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јебеш ми матер денеска ако знам што е пенал а што не е, воведоа технологија со која на судиите би им ја поедноставиле работата, а се случи да се искомплиицираат правилата уште повеќе... не ми е јасно по која основа ова не беше пенал... инаку ова да беше во европа сигурно ке се свиреше пенал, но бидејќи инцесоидниве енглези секогаш измислуваат топла вода ке просераваат блиско било, немал намера и тако даље...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Зависи од цената.
ЏВП ти е класа везњак, кај и да отиде треба да е стартер, дечкото има доста фудбал у тоа нозете, во ниту еден случај не би рекол дека е „просек“. Вестергард да, ако го земе некој за ситно топ избор ако му бараат цена во плафон ќе биде дерење на просек.
ЏВП е класичен премиерлигашки топ 6 везњак, сеуште не сфаќам зашто некој од клубовиве не го пазарил до сега. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Секако дека имаше контакт. Еден од посрамните пенали у задње време.

Ова од пред малце за мене е чист пенал, раце одвоени од тело, спречува удар кон гол = пенал.

Прво се удира во ногата на Луиз па во неговата :toe:

Дисклејмер, ни за мене не е пенал, ама штом се фураа аргументи лани ако има контакт - пенал е, ќе биде, знам дека ме сфаќаш што ти кажувам.
Зависи од цената.
ЏВП ти е класа везњак, кај и да отиде треба да е стартер, дечкото има доста фудбал у тоа нозете, во ниту еден случај не би рекол дека е „просек“. Вестергард да, ако го земе некој за ситно топ избор ако му бараат цена во плафон ќе биде дерење на просек.
ЏВП е класичен премиерлигашки топ 6 везњак, сеуште не сфаќам зашто некој од клубовиве не го пазарил до сега. :)
Види си разбарал вака по интернетов за што пари се селат играчиве на Саутемптон по клубовиве?

Чим не го пазариле него а го пазариле Хојбјерг веројатно има нешто.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.365
Прво се удира во ногата на Луиз па во неговата :toe:

Дисклејмер, ни за мене не е пенал, ама штом се фураа аргументи лани ако има контакт - пенал е, ќе биде, знам дека ме сфаќаш што ти кажувам.
Тоа што Погба малце ја завлече ногата у играчот на Вила е друг муабет. Кејн едно време сакаше вака да изнудува пенали, ова пред ВАР да воведат, ќе влезе у близина на некој дефанзивец и ќе земе својата нога ќе ја пикне во ногата на дефанзивецот и ќе исценира контакт, а тоа вррсссска нема од пенал.

Не можат да финишираат Пул, се добро ќе напраат али завршен пас и финишинг 0 денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom