Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Нема криза е корона. Никој нема големи приходи годинава. Нема пари за судии и судски одлуки од ома се глеа промена. :icon_lol: :icon_lol:

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Какво криминално судење во корист на Јуве ова не е видено, 3 чисти фаули им поклонија непостоечки до сега.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.018
Поени од реакции
6.936
На кого му смета јак Јувентус :icon_lol:. Реално да не е Роналдо за опстанок ќе се боревте оваа сезона.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.931
Поени од реакции
23.724
Какво криминално судење во корист на Јуве ова не е видено, 3 чисти фаули им поклонија непостоечки до сега.
Тотално. Тоа фаулот врз Кастровили беше криминален а он фаул за Јуве свирна. :facepalm:
Тој ни на црвениот не извади жолт од сам старт, се двоумеше.
Да не постоеше ВАР никад немаше да извади црвен.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Тотално заслужен црвен само шо против Аталанта De Roon имаше ист старт и не доби ни жолт.
Муабетов ти етотално чист пенал само што Де Лигт лани у мал милион ситуации исто реагираше со рака у неколку наврати и чист гол спаси а не доби ни жолт.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Хахаха, судење во корист на Јувентус, хахаха. Три лакта испија играчите на Јуве у фаца, судијава вика играј и после судел за Јувентус. Не биди смешен.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.425
Поени од реакции
14.856
Ромеро, Госенс и компанија со крампони, некаде ни жолт нема, тука директен црвен.
Не е проблем што тука има црвен, проблем е што имаше и кај првите, но не добија. Напаѓајте слободно.
Што е поентата? Има завера против Јуве?

Фацата на Ремзи беше јака кога виде дека го вади, само беше прашање што ќе направи.

И уште не е готов натпреварот, ментално стабилна екипа тука може да направи доста проблеми.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Завршија „нервозите“. Бернардески ќе ги реши сеа.

Фацата на Ремзи беше јака кога виде дека го вади, само беше прашање што ќе направи.

И уште не е готов натпреварот, ментално стабилна екипа тука може да направи доста проблеми.
Фацата беше - мене ли најде да ме вадиш :D

Нема завера, туку има голема неписменост ваљда у овие што судат. Никој не го спори стартот на Квадрадо, чист црвен си е ова. Глупичок старт у секој случај. Му избегала топката, голем .!.. Нека ја остави, земал иде со крампони.
Јбг.

Фио не се сјајни, ама Јувентус топки дели ко новогодишни пакетчиња.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.758
Поени од реакции
17.670
Муабетов ти етотално чист пенал само што Де Лигт лани у мал милион ситуации исто реагираше со рака у неколку наврати и чист гол спаси а не доби ни жолт.
Добро ајде уште 3ца нека се пуштат така клизачи како Куадрадо.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.425
Поени од реакции
14.856
Хахаха, судење во корист на Јувентус, хахаха. Три лакта испија играчите на Јуве у фаца, судијава вика играј и после судел за Јувентус. Не биди смешен.
И она кога Србинот го погали Роналдо го сметаш во тие три лакта?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.758
Поени од реакции
17.670

Mуабетот е истиот што беше пред недела не ми текнува за кој меч играта со рака дека има грешки од судиите и дека истиот ваков старт помиан не казнето прошлата недела. Не смеј да се спомни то?
Автоматски споено мислење:

И она кога Србинот го погали Роналдо го сметаш во тие три лакта?
Роналдо и Киеза а пособено Мората паѓаја како од ветер покосени, срамно е она.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.758
Поени од реакции
17.670
Бернардески за Мората :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :pos: :pos: :pos:

Дибала на клупа.

Доста е гледање фудбал сезонава.

Ах Пирло Пирло.... Prime Barca ќе ја отпадниш од прва лига