Тотално. Тоа фаулот врз Кастровили беше криминален а он фаул за Јуве свирна.Какво криминално судење во корист на Јуве ова не е видено, 3 чисти фаули им поклонија непостоечки до сега.
Муабетов ти етотално чист пенал само што Де Лигт лани у мал милион ситуации исто реагираше со рака у неколку наврати и чист гол спаси а не доби ни жолт.Тотално заслужен црвен само шо против Аталанта De Roon имаше ист старт и не доби ни жолт.
Хахаха, судење во корист на Јувентус, хахаха. Три лакта испија играчите на Јуве у фаца, судијава вика играј и после судел за Јувентус. Не биди смешен.Какво криминално судење во корист на Јуве ова не е видено, 3 чисти фаули им поклонија непостоечки до сега.
Што е поентата? Има завера против Јуве?Ромеро, Госенс и компанија со крампони, некаде ни жолт нема, тука директен црвен.
Не е проблем што тука има црвен, проблем е што имаше и кај првите, но не добија. Напаѓајте слободно.
Фацата беше - мене ли најде да ме вадишШто е поентата? Има завера против Јуве?
Фацата на Ремзи беше јака кога виде дека го вади, само беше прашање што ќе направи.
И уште не е готов натпреварот, ментално стабилна екипа тука може да направи доста проблеми.
Добро ајде уште 3ца нека се пуштат така клизачи како Куадрадо.Муабетов ти етотално чист пенал само што Де Лигт лани у мал милион ситуации исто реагираше со рака у неколку наврати и чист гол спаси а не доби ни жолт.
И она кога Србинот го погали Роналдо го сметаш во тие три лакта?Хахаха, судење во корист на Јувентус, хахаха. Три лакта испија играчите на Јуве у фаца, судијава вика играј и после судел за Јувентус. Не биди смешен.
Mуабетот е истиот што беше пред недела не ми текнува за кој меч играта со рака дека има грешки од судиите и дека истиот ваков старт помиан не казнето прошлата недела. Не смеј да се спомни то?Што е поентата? Има завера против Јуве?
Фацата на Ремзи беше јака кога виде дека го вади, само беше прашање што ќе направи.
И уште не е готов натпреварот, ментално стабилна екипа тука може да направи доста проблеми.
Роналдо и Киеза а пособено Мората паѓаја како од ветер покосени, срамно е она.И она кога Србинот го погали Роналдо го сметаш во тие три лакта?
И раката после слободниот на Роналдо, не е рака?И она кога Србинот го погали Роналдо го сметаш во тие три лакта?