- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.194
- Поени од реакции
- 8.278
чиповите на гејтс, тешко срање од филмWander кој го глеал:
На крај пак не знаеме измислувал или не. Ја викам да.
Глумата е добра, другото не.
чиповите на гејтс, тешко срање од филмWander кој го глеал:
На крај пак не знаеме измислувал или не. Ја викам да.
Глумата е добра, другото не.
Мене баш ми личеше како да сака да се потсмева со нив, со тие луѓе кои мислат дека Гејтс сака да ги чипира и сл.чиповите на гејтс, тешко срање од филм
Сега овие од Crew ќе почнат на социјални мрежи да се жалат за непријателска работна средина, ќе се жалат да се покрене истрага од студиото, и на крај ќе пробаат да му направат canceling на Том Круз, пошто нели, не смееш да се дереш на работно место, да се закануваш со отказ, да му нарушиш на некој душевната состојба.мало нервозна хахахаха
Ке излезат и жени од пред 20 години и ке го обвинуваат за сексуални напади и мобинг али дека сега после оваа сцена собрале храброст да го пријаватСега овие од Crew ќе почнат на социјални мрежи да се жалат за непријателска работна средина, ќе се жалат да се покрене истрага од студиото, и на крај ќе пробаат да му направат canceling на Том Круз, пошто нели, не смееш да се дереш на работно место, да се закануваш со отказ, да му нарушиш на некој душевната состојба.
па го сјебаа Kevin Spacey што правел шесдесет друга у берлин цццКе излезат и жени од пред 20 години и ке го обвинуваат за сексуални напади и мобинг али дека сега после оваа сцена собрале храброст да го пријават
Види го ботов, си игра игри, си праи апгрејд на пеце (hehe ne samo reklama e)... додека вистински актери како Том Круз се борат да преживее филмската индустрија за илјадници луѓе да ја задржат својата работа и да ги прехранат своите семејства, да се почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19...
Гледај бокс оффице кај Кинезиве и нивните филмови по 300-400 милиони заработка по филм, а Америве со прстот во устаВиди го ботов, си игра игри, си праи апгрејд на пеце... додека вистински актери како Том Круз се борат да преживее филмската индустрија за илјадници луѓе да ја задржат својата работа и да ги прехранат своите семејства, да се почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19...
Кутрите тие жртви на вербално насилство од авторитативниот Том, им се дерел зошто не почитуваат мерки (Прегледај го приврзокот 2773905 of 'Mission: Impossible' Crew Quit after being Miffed by Tom Cruise's 'Scolding' for Flouting Covid Norms - News18
It was reported that the 58-year-old actor had been furious with the crew and had given them a dressing down for not following the pandemic protocols while on the sets at Warner Bros Studios in UK.www.news18.com