Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.194
Не знам дали имаше тема за торенти некаде, ми треба торент за LOTR, не мора да е којзнае каков квалитет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали имаше тема за торенти некаде, ми треба торент за LOTR, не мора да е којзнае каков квалитет.
Ио ако си киднапиран пиши дека во ЛОСТ сите беа умрени од почеток...Не знам дали имаше тема за торенти некаде, ми треба торент за LOTR, не мора да е којзнае каков квалитет.
Пробав се што можев, Ви Пи Ен, Ми Пи Ен, го нема на Нетфликс никаде. Се регистрирав на Хулу, ми вика да одберам омилени жанрови и филмови колку да виделе што вкус имам... ги бирам LOTR, се е во ред, ми зема податоци за картичка, завршувам регистрација, одам на LOTR ми вика извини дечко, ај исклучи Ви Пи Ен ако сакаш?Ова е прв пат да видам Ио да бара торент!
Кај нас го има на Netflix.го нема на Нетфликс никаде.
Ако имаш NordVPN пиши им на сапорт, ќе ти кажат неколку трикови што да направиш и ХУЛУ и Амазон нема да препознаат дека користиш ВПН.Пробав се што можев, Ви Пи Ен, Ми Пи Ен
ми вика извини дечко, ај исклучи Ви Пи Ен ако сакаш?
ми викаат извини, сега видовме дека не си од Америкиве, пробај догодина.
Не мораше да го знам ова...Кај нас го има на Netflix.![]()
Сакав и screenshot да ти пратам, ама не работи кајганава нели.Не мораше да го знам ова...
И тој е одличен. И многу други, што не беа номинирани.Ми остана уште полскион.
Приказната за Зодиак и сите тие вистински дешавки и тоа како даваат материјал за добар филм. Ама овие сакале нешто да склопат и засериле максимум. Пред неколку години една професорка по криминалистика кога бев студент го фалеше, го изгледав и си реков која будала му дала толкав висок рејтинг.Да се надоврзам, Zodiac e досаден и недефиниран филм. На такви локации и продукција ни језа да не може да доловат е резил.