Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали имаше тема за торенти некаде, ми треба торент за LOTR, не мора да е којзнае каков квалитет.

Не знам дали имаше тема за торенти некаде, ми треба торент за LOTR, не мора да е којзнае каков квалитет.
o_O Ова е прв пат да видам Ио да бара торент!

Ио ако си киднапиран пиши дека во ЛОСТ сите беа умрени од почеток...

o_O Ова е прв пат да видам Ио да бара торент!
Пробав се што можев, Ви Пи Ен, Ми Пи Ен, го нема на Нетфликс никаде. Се регистрирав на Хулу, ми вика да одберам омилени жанрови и филмови колку да виделе што вкус имам... ги бирам LOTR, се е во ред, ми зема податоци за картичка, завршувам регистрација, одам на LOTR ми вика извини дечко, ај исклучи Ви Пи Ен ако сакаш?

Unsubscribe...

Одам на Амазон, ми вика 4$ да им платам, 4 мајки им кукале, ама жена ми ме притисна јако, па викам ајде, исто како на кино да сум отишол... им ја куцам картичката, ми викаат извини, сега видовме дека не си од Америкиве, пробај догодина.

Во тој момент веќе бев

takemymoney.jpg

После тоа отидов на единственото нормално нешто што изглегло од Бугарија во последниве две децении, arenabg, ама и Бугарите не се тоа што беа, изгледа тие што крадеа најмногу им побегнаа во ЕУ и нема кој да ги работи валканите работи.

Конечно некој од торентиве проработи и сега ја гледам Fellowship of the Ring и се чувствувам 20 години помлад.

Фала ви за линковите.

@џимеј, добра ти е таа, ако сум во невоља тоа е кодот :pos:

Последен пат симнал торент кога aXXo палеше и гасеше по торентите...
:kafence:

Пробав се што можев, Ви Пи Ен, Ми Пи Ен
ми вика извини дечко, ај исклучи Ви Пи Ен ако сакаш?
ми викаат извини, сега видовме дека не си од Америкиве, пробај догодина.
Ако имаш NordVPN пиши им на сапорт, ќе ти кажат неколку трикови што да направиш и ХУЛУ и Амазон нема да препознаат дека користиш ВПН.

Да се надоврзам, Zodiac e досаден и недефиниран филм. На такви локации и продукција ни језа да не може да доловат е резил.

Францускиот Les Miserables е одличен филм. Какви Тенети, курци-палци.

Дефинитивно 2019 г. беше одлична филмска година. Досега од 4 кандидати за најдобар неанглиски филм, сите 4 беа многу добри.
Ми остана уште полскион.

Да се надоврзам, Zodiac e досаден и недефиниран филм. На такви локации и продукција ни језа да не може да доловат е резил.
Приказната за Зодиак и сите тие вистински дешавки и тоа како даваат материјал за добар филм. Ама овие сакале нешто да склопат и засериле максимум. Пред неколку години една професорка по криминалистика кога бев студент го фалеше, го изгледав и си реков која будала му дала толкав висок рејтинг.

За Zodiac чудно ми е што сцената каде Џејк Џиленхол слегува во подрумот се наоѓа скоро на секоја листа Scariest movie scenes што ќе ја најдете по интернетов. А мене ниту ми беше страшна ниту тензична.

Прв пат кога ја видов на таква листа не ми се виде ништо страшно. Си викам ај кога ќе го гледам цел филм може ќе видам зошто ја зборат толку, сигурно во контекст на филмот е језива. Ама јок. Ни да ме такне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom